FOTBAL  »  LIGA 2  »  VIITORUL CONSTANŢA

Viitorul Dică! » Fostul atacant al Stelei a semnat cu echipa lui Hagi

Hagi e convins că Dică va ajuta echipa să promoveze +3   FOTO
Hagi e convins că Dică va ajuta echipa să promoveze

Articol de - Publicat luni, 23 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat luni, 23 ianuarie 2012 11:01

Fostul jucător al Mioveniului, Nicolae Dică, a semnat o înţelegere pe un an şi jumătate cu Viitorul Constanţa.

Nicolae Dică (31 de ani) va juca din acest retur pentru echipa lui Gheorghe Hagi, Viitorul Constanţa. "Dicanio" a evoluat în prima parte a sezonului pentru CS Mioveni, formaţie care a strîns doar nouă puncte în 18 partide. Mijlocaşul şi-a reziliat contractul cu argeşenii din cauza banilor, aceştia propunîndu-i o înjumătăţire a contractului de 120.000 de euro pe sezon. Hagi şi echipa se află în cantonament în Antalya, iar Dică li s-a alăturat ieri, zi în care a semnat şi înţelegerea valabilă un an şi jumătate, cu posibilitate de prelungire.

Presa bulgară a scris săptămîna trecută că fostul internaţional este pe lista de transferuri a formaţiei de primă ligă ŢSKA Sofia, însă nu s-a concretizat nimic. Contractul cu Viitorul nu este unul foarte bănos, dar jucătorul poate cîştiga mai mult din bonusuri de obiectiv. Salariul vehiculat se învîrte în jurul sumei de 3.000 de euro pe lună, cu un bonus de promovare de 10.000 de euro.

"M-am alăturat acestui proiect pentru că sînt convins că experienţa mea va putea ajuta la promovarea echipei în Liga 1" (Nicolae Dică, mijlocaş Viitorul Constanţa)

"Vreau să promovez cu Viitorul şi să revin la echipa naţională din postura de fotbalist la această echipă!" (Nicolae Dică, mijlocaş Viitorul Constanţa)

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează