FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC ARGES

Vlădoiu a renunţat la FC Argeş, Zamfir i-a luat locul

Articol de - Publicat luni, 12 iulie 2010 00:00

După mai puţin de o săptămână de când a semnat contractul cu F.C. Argeş, Jean Vlădoiu a renunţat să mai antreneze echipa din Trivale.

„Îmi pare foarte rău, dar nu puteam să pregătesc o echipă numai cu jucători foarte tineri cărora nu le puteam oferi nimic în afara unui salariu de 7.000.000 lei vechi. Fără un cantonament, o masă după antrenamente, fără un buget la echipă, nu se poate face performanţă, fie şi Liga a doua. I-am lăsat locul lui Mihai Zamfir; nu are obiectiv, dar poate o reuşi el să facă imposibilul. Eu sunt mai ambiţios şi doream mai mult, nu doar atât. Şi singur nu puteam să reuşesc”, spunea Jean Vlădoiu.

„Toţi posibilii investitori erau speriaţi când auzeau de Cornel Penescu”

„Am discutat cu mai mulţi investitori care să ajute echipa în aceste momente grele, dar când auzeau de Cornel Penescu, parcă erau speriaţi şi se retrăgeau. Nimeni nu voia să audă de el... Cu 5-6 jucători cu experienţă puteam spera că vom supravieţui măcar până la iarnă, atunci când, probabil, lusrurile se vor mai îmbunătăţi, însă nimeni nu-i poate obliga să rămână şi să joace pe nimic”, mai spune Vlădoiu.

Mititelu îi oferea patru jucători

Fosta vedetă a Argeşului mai spune că „M-au sunat zilele tecute foarte mulţi jucători liberi de contract, cu experienţă în Liga I, care cereau 1.000 – 1.500 de euro pe lună,  dar nici banii ăştia nu le puteam oferi. Mircea Rednic ar fi adus mai mulţi jucători care cereau doar salarii de Liga a II-a, dar nu le-am putut da nici măcar atât. Adrian Mititelu ne oferea patru jucători cărora le plătea el salariile, numai să joace”.

Plec cu un gust amar...

„Dacă aveam eu 50.000 de euro acum, i-aşi fi dat clubului, şi mi-ar fi fost înapoiaţi cţnd se putea... Dar nu am aceşti bani, iar cei care îi au, nu au venit să ajute Argeşul, pentru că nu voiau să mai audă de Cornel Penescu. Din păcate, Primăria şi Consiliul Judeţean n-au dat niciun semn că ar vrea să se implice pentru a salva clubul... Plec cu un gust amar că n-am putut să ajut F.C. Argeş să nu moară...”, a încheiat Jean Vlădoiu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
metall
metall  •  12 Iulie 2010, 22:05

Oricum, omul a incercat ceva... Adevarul ca la ce situatie este la noi la club, nici draq nu s-ar mai baga. de fapt ala este stapan acolo. ma doare sufletul pt. acest club de traditie...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează