FOTBAL  »  NATIONALA  »  TRANSFER

A semnat Răducioiu! Unde va antrena în 2017 » EXCLUSIV Prima reacție a clubului

Articol de GSP - Publicat joi, 12 ianuarie 2017 15:56

Fostul mare internațional român Florin Răducioiu (46 de ani) este noul antrenor al grupei de juniori "B" - Elită de la Academia de Fotbal Atletico Madrid București.

Cele două părți discutau de mai mult timp despre această posibilitate, iar astăzi au ajuns la un consens ca acesta să ajute proiectul.

Nu va fi doar antrenor al grupei de juniori "B" ci și coordonator al staff-ului de antrenori.

Academia de Fotbal Atletico Madrid a preluat clubul Dimsoft București, construind unul dintre cele mai puternice cluburi de juniori din România, fiind un adversar redutabil chiar și pentru Academia Hagi.

Florin Răducioiu s-a ocupat până în 2014 de naționala U17. 

 Președintele clubului, Mihai Badea, a vorbit pentru GSP.RO despre această mutare și a explicat ce planuri are academia pe care o conduce. 

- Felicitări pentru "transferul" pe care l-ați reușit! Cum v-ați gândit la Florin Răducioiu?
- E o mai veche dorință a noastră să aducem un antrenor cu nume. Ne plăcea mult ca fotbalist și din acest motiv l-am ales pe el. Am discutat în trecut și cu Didi Prodan, Dumnezeu să-l ierte!, pentru că el ne-a făcut legătura cu Florin.

- Cum l-ați convins să accepte propunerea dumneavoastră?
- Am discutat, i-am arătat proiectul nostru, i-a plăcut și a semnat pe doi ani. Noi avem un proiect serios aici de aproape 5 ani, de doi ani avem și acest parteneriat cu Atletico Madrid. Un nume precum Florin Răducioiu înseamnă mult pentru copii. Ei sunt foarte încântați. 

- Am înțeles că nu va fi doar antrenor pentru grupa de juniori...
- El va fi în primul rând antrenor la juniorii de Elită, după care se va uita și la grupele mici, unde va impune metodologii de antrenament. 

- Propuneți o strategie solidă, vă puteți compara cu Academia Hagi?
- E mai greu să ne comparăm cu Hagi. Țin să-i felicit pe cei care au construit acel proiect. Este cel mai important club de juniori din țară. Nu putem concura cu ei. E un proiect uriaș ce au ei acolo, dar avem și noi strategia noastră și cred că este una corectă. Timpul va demonstra asta. 

- Pe când vom vedea jucători din academia dumneavoastră în Liga 1? 
- Avem deja un copil la Gaz Metan. Este portarul echipei a doua, din Liga a 3-a. Andrei Cristea se numește. În vară a fost transferat la Gaz Metan. A și jucat câteva minute în Liga 1, a mai fost și rezervă la câteva meciuri. Are doar 17 ani abia împliniți. Avem și doi copii în probe la Empoli, un mijlocaș central născut în 2000 și un fundaș născut în 2002. Au mai fost și copii în probe la Atletico. Noi vrem să scoatem cât mai mulți copii. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
ray51
ray51  •  13 Ianuarie 2017, 08:50

Interesant proiectul. Cat mai multe astfel de initiative vor revitaliza fotbalul romanesc si vom accede in elita europeana prin jucatori neaosi. Bravo. Cat despre Raducioiu, ce sa spun, vom vedea. Macar de atacanti sa se ocupe si sa scoata ceva...

onduku
onduku  •  12 Ianuarie 2017, 18:18

Daca antreneaza ca la juniori, e praf. Altul ca Viorel Moldovan, din clanta da, dar de antrenat nu stie!

bakunin
bakunin  •  12 Ianuarie 2017, 17:21
Postat de gigelos pe 12 Ianuarie 2017, 17:11

Am intrebat ma , ce esti nervos asa ?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close