FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ANDORRA

Adrian Ilie e îngrijorat înainte de România - Andorra: „Seacă și Dunărea dacă nu batem” » Ce probleme vede la națională

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 octombrie 2023 11:53 / Actualizat sambata, 14 octombrie 2023 12:46

Adrian Ilie a comentat prestația României din meciul cu Belarus (0-0) și a prefațat disputa de duminică, cu Andorra.

  • România - Andorra, următorul meci al „tricolorilor”, se joacă pe 15 octombrie, de la 21:45, liveTEXT pe GSP.ro și la TV pe Prima TV.

Fostul atacant a explicat că în această campanie, jocul României suferă în atac și la mijloc și îi cere selecționerului Edi Iordănescu să găsească soluții.

Iordănescu, gata să facă schimbări în echipa de start » 5 jucători noi pentru România - Andorra
ROMÂNIA - ANDORRA
Iordănescu, gata să facă schimbări în echipa de start » 5 jucători noi pentru România - Andorra

Adrian Ilie e îngrijorat înainte de România - Andorra

„Bine că suntem neînvinși... Am văzut o declarație. Nu ne bate nimeni deocamdată. Suntem în cărți pentru locul doi, dar jocul suferă foarte mult. Suntem unde trebuie în momentul de față, suntem calificați, dar jocul suferă. Nu jucăm nimic, doar stăm și suferim cu Elveția sau cu Israel.Au câte 15 ocazii de gol... 

Jucăm la 0-0 și vedem dacă ne calificăm așa. Nu vezi că se poate? Facem 0-0 și cu Andorra. Se poate, totul e posibil. Seacă și Dunărea dacă nu batem. 

Din punctul meu de vedere, jocul ofensiv suferă. Am impresia că soluțiile nu sunt foarte bune. Mie nu mi-a plăcut naționala. Vorbim de faptul că dominăm, că plimbăm mingea din stânga în dreapta, dar nu ajungem să nu avem ocazii cu Belarus. Și vorbim de Belarus. Cu Elveția nu ajungem la poartă.

Trebuie ca selecționerul să găsească soluții pentru jucătorii din atac. Și la mijlocul terenului suferim. Nu apucăm să punem mingea într-o poziție bună pentru atacanți. Se vorbește că nu găsim soluții. Păi nu găsim soluții pentru că nu ajungem în careu”, a a declarat Adrian Ilie pentru Fanatik.

VIDEO Denis Drăguș, declarații după Belarus - România: „Sunt încrezător că avem puterea de a ne califica”

Citește și: 

Plecare de ultimă oră din lotul României! Ce a decis Edi Iordănescu

Răducioiu îi contrazice pe Prunea și Gică Popescu: „Sunt împotriva acestor critici nejustificate. Nici noi nu puteam în anumite meciuri”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
danny_l
danny_l  •  15 Octombrie 2023, 00:07

Dacă nu batem, India poate pleca,nu mai văd rostul lui la Națională, tot văd că cei din FRF spun că nu e nevoie de o resetare a Naționalei de fotbal, de a veni cu jucătorii care chiar merită, tot spune că nu sunt jucători de valoare, dar ii caută cu adevărat?Când ai niște perspective de a aduce jucători valoroși sau unii care provin din tată-său mamă de nație română și tu ca federație nu-ți dai interesul să faci lobby pentru ca sa-l aduci, mă refer la Adeyemi care joacă la Dortmund,și ăsta e doar un caz, mai sunt multe altele, aduci jucători blazați care joacă pe la arabi sau sunt rezerve prin Europa ,la ce să te aștepți, la rezultate?Nicidecum.

Ceferinho
Ceferinho  •  14 Octombrie 2023, 15:46

Dunărea...nu, dar portofelul machidonesc da.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează