FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - GRECIA, MARŢI, 21:00, ANTENA 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Adrian Mutu a anunţat retragerea provizorie de la naţională: "Porţile sînt închise cu Victor Piţurcă acolo! Decizia lui nu are legătură cu forma sportivă"

Victor Pițurcă și Adrian Mutu
Victor Pițurcă și Adrian Mutu

Articol de GSP - Publicat luni, 18 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 18 noiembrie 2013 12:50

Adrian Mutu, Ajaccio, a şocat ieri cînd a postat o poză cu faţa lui Mr. Bean ataşată de corpul lui Victor Piţurcă. Mai multe detalii aici şi reacţiile fanilor

La 24 de ore de la acel moment, atacantul lui Ajaccio spune că nu va mai fi convocat de selecţioner, decizia acestuia fiind luată de mult timp: "Degeaba am sperat eu şi ceilalţi suporteri că voi fi convocat. Decizia a fost luată de mult timp şi nu are legătură cu forma sportivă, nu vrea să recunoască.

Porţile naţionalei sînt închise cu Victor Piţurcă antrenor, asta e clar. Nu mă retrag de la echipa naţională, vreau să mai joc, dar momentan sînt retras. Cu Piţurcă sînt retras de la naţională. Suporterii au fost mereu lîngă mine, le mulţumesc pentru asta", a spus Mutu la Dolcesport.

"Briliantul" a explicat şi de ce a postat caricatura cu Mr. Bean: "Nu am inventat eu caricatura, am primit-o. Mi s-a părut simpatică si am postat-o. Atît. Nimic mai mult. Bineînţeles însă ca sînt alături de echipa naţională. În afară de poza asta, care mi s-a părut simpatică şi menită să destindă atmosfera, că era prea încordată, vorbind serios, chiar cred în şansele naţionalei".

Adrian Mutu a vorbit şi despre neutilizarea lui Alex Maxim din primul minut cu Grecia şi despre omul potrivit care să joace în spatele lui Ciprian Marica: "A fost o surpriză foarte mare pentru mine că nu a jucat Maxim. Ah, a intrat 4 minute? Păi şi ce să facă 4 minute? Un jucător trebuie să aibă incredere.

În spatele lui Ciprian Marica trebuie să fie jucătorii potriviţi care să-i paseze, el trebuie să aibă mingi. În plus, Marica face şi demarcări foarte bune, ştiu de cînd jucam cu el, trage oamenii după el".

 

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (49)
ceaky
ceaky  •  13 Decembrie 2013, 02:19
Postat de maidanezuro pe 18 Noiembrie 2013, 17:12

Nu sunt in totalitate de acord cu comentariul tau, insa, macar tu sti sa apreciezi valorile, este adevarat ca Mutu inca iubeste nationala Romaniei, inca il doare ca nu este acolo, spre deosebire de altii.Unii dintre ei vad Romania atat de mica incat nu li se pare important ca sunt capitanul acestei tari. In schimb Mutu suferea cand era Chivu capitan in locul lui. Cand ma uit cu cate mandrie si respect vorbeste Hagi de echipa nationala cand mai este invitat la emisiuni, te face sa fi mandru ca esti roman. Asta inseamna mandria de a fi convocat, nu fotbalisti traseisti.

Nu fi fraier! Manelistul din Pitesti, in orgoliul lui tampit, nu vrea decat sa figureze in statistici cum ca ar avea nr. c m mare de goluri marcate pt nationala, sa-l depaseasca pe Hagi. Ii pasa pe dracu' si de nationala si de suporteri. Nu vezi ca se foloseste de noi? Ce dracu'? Suntem chiar asa prosti si in ceasul 12? Daca era ceva de capul lui (ca talentul nu i l#ar fi luat nimeni) nu ne facea de ras atatia ani in toata lumea fotbalistica

ceaky
ceaky  •  13 Decembrie 2013, 02:11

Are legatura SI cu forma ta "sportiva" (de invidiat, de altfel :) ). Du-te si tu si ne lasa, penibilule! Vrei doar sa figurezi in statistici cu nr. c m mare de goluri marcate pt nationala. Ba, du-te cu Contra si cu Laura Andresan la un 3some si te linisteste! Nationala si imnul nu-s pt cocalari manelisti narcisisti!

stelistul1
stelistul1  •  19 Noiembrie 2013, 05:24

Cica se retrage... asta isi da demisia dupa ce a fost concediat. bah mutule, pprost esti bai baiatule.

Vezi toate comentariile (49)
Comentează