FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIE

Anunț îngrijorător înainte de EURO 2016 » Unul dintre oamenii de bază ai naționalei are probleme: "E obosit"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 martie 2016 13:13

Victor Pițurcă, antrenorul celor de la Al Ittihad, a revenit azi în țară și a vorbit despre Lucian Sânmărtean, despre care spune că are anumite probleme.

"Sunt foarte mulțumit de Lucian Sânmărtean, mai ales că aseară a dat și pasă de gol. El e puțin obosit, pentru că nici el nu poate face față acestor jocuri care se derulează foarte rapid.

L-am mai ținut pe bancă un meci sau două și cred că e în regulă. Sper să păstreze energie și pentru Euro, pentru că acolo este cu totul altceva, este altă concentrare. Cred totuși că va fi în regulă", a spus Pițurcă la DolceSport.

8 meciuri
a jucat Sânmărtean în preliminariile EURO 2016

Sânmărtean, 36 de ani, a jucat 24 de meciuri în acest sezon, pentru Al Ittihad, și este considerat unul dintre cei mai importanți jucători ai naționalei pentru EURO 2016.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
iobag
iobag  •  16 Martie 2016, 22:04

Mai bine l ar lua pe florentin matei, el macar are motivatie ca n a prins inca un contract gras la arabi ca sa fie obosit

mplttev
mplttev  •  16 Martie 2016, 20:02

Eu am auzit că unui alt jucător de bază al națională, dimineața abia (i) se mai scoală! E îngrijorător! Ce ne facem la europene?

observator_federal
observator_federal  •  16 Martie 2016, 17:31
Postat de dinamo_fan pe 16 Martie 2016, 15:15

R Stefan nu vine la nationala si Budescu nu va mai fi chemat.

Budescu nu va mai fi chemat? Posibil, la Euro 1984, tot in Franta (dar in formula de doar 7 calificate + tara gazda!) Lucescu nu i-a luat nici pe Geolgau (autorul golului calificarii de la Bratislava , valid 100% fizic si in forma) si nici chiar pe Ilie Balaci... De ce nu si-ar permite si demisionarul selectioner, generalul Iordanescu, o magarie asemanatoare (mai ales ca Becali vrea sa vanda bine niscaiva proaspeti "internationali romani" )? Parca mai conteaza ce rezultate va face echipa noastra "reprezentativa"? Hai sa o vedem si p-asta...

Vezi toate comentariile (24)
Comentează
Close