FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Comunicatul FRF l-a scos din minți pe Florin Prunea! Reacție vehemntă + acuze dure: "Vom avea alt președinte la FRF! Cu banii ăștia ce a făcut?"

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 mai 2017 14:11

Florin Prunea a ieșit la atac după comunicatul celor de la FRF, care au de gând să schimbe componența Comitetului Executiv. Președintele celor de la CSM Poli Iași a ieșit la atac și îl desființează pe Răzvan Burleanu. 

"Nu e nimic de comentat, sunt măsuri electorale, dar de ce îi este frică, nu o să scape. Din martie vom avea un alt președinte care o să așeze lucrurile pe un făgaș normal și care o să redea fotbalul celor care se pricep și celor care îl iubesc.

Suntem în an electoral, e clar că problemele financiare de la Federație se acutizează. E bine că nu s-a reușit această învrăjbire a familiei fotbalului. Legal această măsură nu poate fi pusă în practică.

Niciun club nu o că plătească atunci când o să vină termenul pentru că nu e în regulă. Nu este o pierdere această decizie. Cluburile din liga a doua ar putea să benficieze de mult mai multe lucuri, la fel și cele din liga a treia.

A venit vremea ca toată lumea să aibă o reacție foarte vehementă, a venit momentul să punem piciorul în prag. Dacă nu facem nimic n-avem de ce să stăm acolo, nu mai este Ligă profesionistă. Oricum stăteam cam degeaba pe acolo pentru că părerea cluburilor din Liga 1 nu contează. Oamenii nu pot fi prostiți pentru că își cam dau seama despre ce este vorba.

Fondurile care vin de la UEFA n-au fost cheltuite pentru cluburi și așteptăm explicații. S-a primit un milion de euro pentru dezvoltarea fotbalului, dar nu știu la noi cât la sută se duc la așa ceva", a zis Florin Prunea la TV Dolce Sport.

Citește și: Burleanu a început mașinațiunile pentru alegerile din 2018! Vrea să restructureze Comitetul Executiv! Prunea sau Argăseală OUT

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează