FOTBAL  »  NATIONALA  »  INTERVIU

EXCLUSIV VIDEO Titular în străinătate, ignorat de selecționerii României de peste 10 ani: „Nu mă afectează, dar dacă cineva apelează la mine, vin cu plăcere”

Cornel Râpă // FOTO: Imago
Cornel Râpă // FOTO: Imago

Articol de - Publicat marti, 28 februarie 2023 14:05 / Actualizat marti, 28 februarie 2023 14:37

Cornel Râpă (33 de ani) vorbește din Polonia despre absența de la echipa națională, declarând că nu este afectat de faptul că nu este convocat.

Fundașul dreapta are niște cifre senzaționale, fiind titular de ani buni în Polonia, dar prea puțin băgat în seamă la națională, Mai întâi la Pogon Szczecin, iar de mai bine de trei ani la KS Cracovia (locul 6 în prezent), al cărei căpitan a devenit

Avocatul anti-Mititelu îi judecă echipa! Un fost adversar al patronului FCU Craiova, în Comisia de Recurs la procesul cu Sepsi
SEPSI - FCU CRAIOVA
Avocatul anti-Mititelu îi judecă echipa! Un fost adversar al patronului FCU Craiova, în Comisia de Recurs la procesul cu Sepsi

Cornel Râpă: „Nu mă afectează că n-am fost chemat la națională”

- Naționala României... Crezi că are cineva ochi și pentru tine? 
- Inevitabil te întrebi, însă nu vreau să mă gândesc la așa ceva deocamdată. Dacă vor avea nevoie de mine, de ce nu? Totuși, e greu când ieși din circuitul echipei naționale să te mai cheme cineva.

- Te-a căutat careva de la Federație?  
- Da, am discutat în perioada domnului Rădoi. Nu cu dumnealui, ci cu cineva de acolo. Îmi pusese anumite întrebări. Cred că eram „acolo”, dar au decis să aibă altă opțiune.

- De ce crezi că nu au cei de acolo ochi și pentru tine?  
- Poate sunt alții mai buni. Mi-e greu să îmi dau cu părerea. Mă gândesc că ei analizează fiecare jucător în parte și dacă au nevoie de cineva, apelează la el.

- Adică nu ai pus la suflet sau nu te-a afectat? 
 - Nu. În niciun caz.

Titular în străinătate, ignorat de selecționerii României de peste 10 ani: „Nu mă afectează, dar dacă cineva apelează la mine, vin cu plăcere”

- Poate altul în locul tău ar fi zis „Uite, mă, eu joc în străinătate și totuși nu sună telefonul.”  
- Cred că au o părere diferită despre campionatul Poloniei, deși Sorescu, la ultima convocare, a venit de aici și a jucat chiar bine în ambele meciuri. Nu știu! Pe mine nu m-a afectat pentru că prioritatea mea este echipa de club, am vrut tot timpul să îmi fac datoria aici, să îmi văd de familia mea, iar dacă cineva apela la mine... Cu cea mai mare plăcere.

6meciuri are Cornel Râpă la naționala României. Primul a fost în noiembrie 2010, ultimul în noiembrie 2011. A mai fost în lot și în mai 2012, la amicalul cu Elveția, 1-0, dar nu a jucat

Citește și: 

Doi jucători români au fost incluși în echipa ideală a etapei a 26-a din Serie B, alcătuită de Liga italiană

Răzvan Burleanu, prezent la gala „The Best” alături de nume mari din lumea fotbalului » Lângă cine s-a afișat președintele FRF

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
emil1986
emil1986  •  01 Martie 2023, 10:57
Postat de atthur pe 28 Februarie 2023, 15:05

Ai Manea,ai Sorescu.Este râpă ăsta peste,???

Tot pe acolo. Daca joaca de ani de zile intr-un campionat mai puternic ca al nostru, nu-i un jucator rau. Eu imi aduc aminte ca a jucat la Steaua si a fost titular. Api s-a accidenta si a jucat mai rar. Nu-mi mai aduc aminte daca s-au luat bani pe el sau a plecat liber de contract.

emil1986
emil1986  •  01 Martie 2023, 10:51
Postat de hannah.robinson pe 28 Februarie 2023, 15:45

Dacă juca la fecefecesebe...

A jucat ma, ignoratule si la Steaua/FCSB. Ce esti asa balalau? :))

DMA87
DMA87  •  28 Februarie 2023, 20:54

Păcat de tine, Cornele! Tot talentul tău s-a dus de râpă. :)))

Vezi toate comentariile (12)
Comentează