FOTBAL  »  NATIONALA  »  DECLARAŢII

Derapaj al lui Dinu, în direct la TV, la adresa a doi fotbaliști din Liga 1: "Parcă erau handicapați fizic"

Articol de GSP - Publicat marti, 28 martie 2017 10:09

Cornel Dinu a avut un derapaj la adresa a doi fotbaliști ai naționalei: Constantin Budescu, mijlocașul Astrei, și Denis Alibec, atacantul Stelei.

"Am văzut imagini de la un antrenament al naţionalei. Parcă suntem de pe altă planetă. În prima zi s-au dat flori în tribune.

I-am văzut la şedinţa de pregătire pe cei doi puturoşi ai fotbalului, Budescu şi Alibec. Ce făceau ei semăna cu mişcarea între doi poliomielitici, doi handicapaţi fizic, cu o lene ieşită din comun.

Dacă cineva din staff-ul acestui neamţ ar fi avut ceva în comun cu fotbalul, ar fi intervenit. Nu poţi să îi laşi să paseseze aşa nici măcar la şedinţa de pregătire", a spus Dinu la TV Digi Sport.

Citește și: Cornel Dinu, tiradă la adresa lui Daum și a lui Burleanu: "S-au întâlnit muncitorii cu ucenicii. Ne conduce un propagandist prăduitor și turnător"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
6.6.6
6.6.6  •  29 Martie 2017, 09:04

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

887888274661367
Pompiliu Bota  •  29 Martie 2017, 03:23

Niciun derapaj, este purul adevar !

cazzorosso
cazzorosso  •  28 Martie 2017, 21:02

Daca voi ziaristii numiti declaratia asta derapaj , inseamna ca meritam cu varf si indesat modul in care se prezinta putorile astea , vorba lu' Boloni,alibec ala pute de lene si budescu e mai rau ca el, P.S:un articol de genul asta trebuia scris de voi , magarilor , voi ati scris ca vezi domne' a injurat Benzar , lasa l dracu sa injure ca omul macar incearca din raspusteri...

Vezi toate comentariile (16)
Comentează