FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

EXCLUSIV Alegere de antrenor mare! Modul inteligent în care Daum a gândit căpitanul: "De aceea nu îl vreau pe Săpunaru"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat luni, 10 octombrie 2016 09:39

În cele două meciuri disputate în preliminariile CM 2018, 1-1 cu Muntenegru și 5-0 cu Armenia, România l-a avut căpitan pe Dragoș Grigore.

Potrivit surselor Gazetei Sporturilor, Daum are reacții nervoase la antrenamente şi fiindcă a început să-i cunoască mai bine pe jucători şi să priceapă cum trebuie să se comporte cu fiecare.

Cunoaşterea fotbaliştilor români l-a lămurit, spre exemplu, că Dragoş Grigore trebuie să fie căpitan, chiar dacă liderul real, strict după influenţa din cadrul lotului, e Săpunaru.

Germanul s-a temut însă să-i ofere banderola apărătorului de la Astra. "Oricum vorbeşte cel mai mult dintre toţi, dacă va fi căpitan o să rişte să ia cartonaşe, fiindcă va deveni şi mai vocal", le-a explicat germanul colaboratorilor săi.

De aceea l-a învestit cu rolul de lider oficial pe Grigore. Iar Săpunaru a rămas, oricum, un jucător cu influenţă mare şi fără banderolă.

Citește și: L-au enervat pe Daum » Selecționerul a oprit antrenamentul: "OK, gata! Toată lumea la vestiare, că nu se poate aşa ceva!"

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (6)
giovinco8943
giovinco8943  •  10 Octombrie 2016, 18:35

sapunaru are mult mai multa experienta si e mult mai impunator in vestiar. el merita sa fie capitanul echipei nationale!

redshow
redshow  •  10 Octombrie 2016, 16:51

eu nu inteleg ce cauta Sapunaru la Nationala ...sincer

magic4ever
magic4ever  •  10 Octombrie 2016, 15:22
Postat de manty_one pe 10 Octombrie 2016, 13:16

Cum sa fie Sapunaru capitanul echipei Nationale?Un capitan trebuie sa fie ex personal(si aici ma refer la comportament si atitudine si nu la cum joaca) atat in teren cat si in fara lui,iar el nu indeplineste niciuna din conditii,Dragos Grigore e o alegere buna!!

Pentru ca Sapunaru este un lider, un jucator cu experienta in cupele europene unde a castigat si Cupa Uefa cu Porto...dacanu suporta FCSB si a sarit la puscariasul de Mimi Stoica pentru ca ia bagat mana in gat lui Lovin care ii este coleg nu insemna ca nu merita banderola de capitan

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close