FOTBAL  »  NATIONALA  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Florin Prunea, fără milă față de Răzvan Burleanu: „În '94 era cu biberonul în gură! Are o ură viscerală față de generația noastră, dar să știe că-l urâm”

Articol de - Publicat joi, 06 august 2020 10:50 / Actualizat joi, 06 august 2020 10:52

Florin Prunea, 51 de ani, fostul portar al echipei naționale, fost angajat la Federației Române de Fotbal, iar în ultimii ani în mai multe funcții de conducere în executivul cluburilor din Liga 1, a acceptat invitația de a participa la o ediție specială a emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” de pe GSP.RO este în fiecare miercuri, de la ora 20:00!

Acesta a vorbit și despre celebrul meci de la Campionatul Mondial din 1994, cel cu Suedia, dar în cadrul discuției de la emisiune s-a oprit asupra lui Răzvan Burleanu, actualul președinte al Federației Române de Fotbal, pe care l-a atacat în termeni duri.

- Florin, înainte de penalty-uri, în meciul cu Suedia...
- Plângeam! Îmi venea să-mi fac o groapă și să pun pământ peste mine, să nu mai văd pe nimeni. A fost greu...

- De ce n-ai cerut schimbare?
- Nu mi-a venit în cap. În meciul ăla, Dumnezeu a fost cu noi de patru ori. Am revenit în minutul 88, am dat golul 2, au avut jucător eliminat și au ratat primii 11 metri... De patru ori noi am avut jocul în mână, n-a fost să fie... Oricum, dacă nu greșeam eu, jocul era gata...

- Iordănescu ți-a reproșat ceva?
- Niciodată, nimic! Nici colegii. Mi-a reproșat, în schimb, președintele Federației Române de Fotbal. Actual. A declarat că "Prunea ne-a nenorocit!". A fost singurul care mi-a reproșat greșeala cu Suedia. Răzvan Burleanu... El era cu biberonul în gură, probabil, când intram noi dimineața în casă. Acum ne înjură pe unde ne prinde. El are o ură viscerală față de generația noastră.

- Ce treabă avea el cu Mondialul din '94?!
- Și gândiți-vă comportamentul lui față de Didi Prodan - problema cu șantajul și știe bine asta Burleanu. Didi făcuse o chestie personală din chestia asta, chiar îi spuneam toți să-l mai lase-n pace... Înainte să moară, Didi i-a dat un mesaj lui Gică Popescu, care combătea cu argumente clare împotriva actualului președinte al Federației. Înainte să moară și tot la Răzvan Burleanu s-a referit...

- Dar... 
- Gândiți-vă ce i-au făcut lui Ianis Hagi când îl puneau să care echipamentul! Celebrul director tehnic, ungurul... Aduceți-vă aminte acum declarațiile oamenilor de fotbal, dacă nu mă înșel, Daniel Isăilă care era acuzat de ce-l ia pe Hagi la națională. De unde credeți că plecau astea?

- Florine...
- Nea Ovidiu, eu fiind delegat UEFA mă mai întâlnesc cu lumea. M-am întâlnit cu Savicevici și m-a întrebat ce se întâmplă la meciul Muntenegru-România la masa oficială. L-a întrebat pe Burleanu: "Dar Belodedici unde e?! De ce nu l-ați adus la masă?, e fratele meu!". "A ieșit în oraș cu colegii lui să mănânce". Și a doua zi i-a zis Savicevici: "Ce faci, mă? Nu vii să stai cu mine la masă?!". "Păi... Nu m-au luat!". Uitați-vă acum, la tragerea la sorți... Cum să nu-l iei pe Hagi? Oricum, e reciprocă chestia asta. Să știe că-l urâm! Și dacă depinde de noi și putem să facem ceva.... Sută la sută îl urâm! Vă spun, sută la sută!

URMĂREȘTE ÎNTREAGA EMISIUNE CU FLORIN PRUNEA:

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV Alexandru Buziuc are o viață de film: „Am mers cu vacile, am muncit pe câmp, iar la 11 ani am fost în comă!"

EXCLUSIV Momentul care-i putea schimba viața lui Helmut Duckadam: „Dacă rămâneam în America mă făceam grădinar”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  06 August 2020, 17:35

Gălbenuș mai bine ar analiza relația dintre salam și pian.

pompescu
pompescu  •  06 August 2020, 14:46
Postat de Mihai Nistor pe 06 August 2020, 12:24

Cine il injura pe Prunea? Niste neica nimeni care habar nu au de nimic. Pai bai ***,Prunea ne.a calificat ptr meciul cu Suedia,a aparat in meciul cu Argentina de ne.a scos in strada. Voi injurati ma? Habar nu aveti de nimic. In faza cu Anderson Gica Popescu se uita dupa fluturi. Are vina principala. Mucosilor.

Prunea a gresit si la golul 2 al Argentinei. *** El uraste pe toata lumea, individul e in lumea lui. Un fel de Ganea.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1578362032478810
Tihamér Takó  •  06 August 2020, 14:26

Prunea vorbeste datorita invidiei si urii fata de Burleanu.Cat a fost la Dinamo,nu a facut aproape nimic,ajungand acolo ca Dinamo pana la urma sa fie salvat de celelelte echipe din liga 1-a. A sustinut rasismul la Dinamo prin ineficienta,se spune,ca a fost si este un membru al cooperativei din spate.Vorbe multe si rezultate putine.Reveniti pe pamant domnule portar.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează
Close