FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

EXCLUSIV Primul atac la adresa lui Ionuț Lupescu » Un candidat face acuzații dure: "Va fura poporul! Ce-l recomandă? A băut bere cu Prunea și alții și au stat să-l distreze pe Mircea Sandu"

Articol de - Publicat duminica, 11 februarie 2018 11:29

Sorin Răducanu, unul dintre candidații la președinția FRF, a avut o reacție dură la adresa lui Ionuț Lupescu, după ce acesta a anunțat că va participa la alegerile din 18 aprilie. (Detalii aici)

"Să fie sănătos, dar va face același lucru ca toți ceilalți: va fura poporul cu cluburile, primăriile și consiliile județene care finanțeaza ilegal fotbalul profesionist din România. Ce o să facă Lupescu? Când era director general la FRF și era zmeu de ce nu l-a întrebat el pe Mircea Sandu unde s-au dus alea 2-3 milioane care veniseră de la UEFA sau FIFA pentru dezvoltarea fotbalului juvenil. L-a pus pe altul să întrebe.

Nu, la FRF trebuie să fie un nebun ca mine, ori mă împușcă în două zile, ori fac curățenie. Eu candidez oricum! Toți îl așteaptă pe Ionuț ca pe Mesia, dar să vedem ce a făcut el la FRF în cei 6 ani când a fost șef, ce-l recomandă? Că a stat și a băut bere cu Prunea și alții și au stat să-l distreze pe Mircea Sandu? Ia să văd dacă are curaj să bată cu pumnul în masă și cluburile profesioniste să nu mai fie finanțate din bani publici", a spus Sorin Răducanu pentru Gazeta Sporturilor.

Citește și: Citește și: EXCLUSIV: Trei informații de ultimă oră despre noul candidat la șefia FRF » Rezistă Burleanu?

Citește și: EXCLUSIV Susținere importantă pentru Lupescu » Era văzut ca un candidat la șefia FRF, dar anunță: "Îl voi susține necondiționat"

Citește și: EXCLUSIV Prima reacție după ce Lupescu a decis să candideze la șefia FRF: "Va fi o luptă crâncenă! Vor fi aruncate multe mizerii în campanie" 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (41)
537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  12 Februarie 2018, 16:16

pe alde becali si pe dragomir nu ai cum sa-i mai vezi pentru ca vor merge la puscarie pentru multi ani .primii pentru dare de mita iar celalalt pentru contractele incheiate cu rcs/rds privind drepturile din televizare a meciurilor,asa ca stai linistit in privinta asta .

dudulici
dudulici  •  12 Februarie 2018, 05:08
Postat de bill pe 11 Februarie 2018, 17:27

Vremea ta si a celor ca tine a cam apus, Sorine! Avem nevoie de o personalitate puternica la conducerea federatiei care sa ne scape de toti cei ca tine (care in viata lor nu au condus sau organizat nimic deosebit) sau ca cei veniti pe filiere politice ori prin relatii de rudenie. Ionut Lupescu e tipul de om care nu prea rade la glumele celor care il perie. De fapt la UEFA nu se fac glume asa de tari ca in Romania. Si nici nu prea functioneaza asa de bine firul scurt. Si nu e nici atat de timid incat sa nu va poata spune tuturor sa plecati si sa-i lasati sa lucreze pe cei care vor intradevar sa o faca. Lasati fotbalul profesionistilor! Pe voi v-am vazut si nu ne-a placut...

Pe tine nu prea te duce mintea mai mult decat pe Lupescu!Tu crezi ca la UEFA umbla cinstea pe culoare?!Pai nu prea ai nimci in cap!Nu ai auzit macar ce magarii a facut Platini?! Si mafiotul asta nou crezi ca e altfel?!Da de Blatter la FIFA,ai auzit?Pai pestele de la cap se impute!Cea mai mare coruptie si murdarie este la aceste foruri supreme!Lupescu e un prostanac,de teapa lui Gica Popescu si Prunea,dar e si un baiat docil si va asculta de ordinele fratilor Becali,la fel cum a ascultat Sandu.Tocilarul asta de conduce acum e ceva mai inteligent,dar si el e la mana celeilalte gasti,cea politica!Asa ca,e indiferent cine vine,asa cum e indifirent si cine conduce aceasta tara.Mare dreptate avea Nea Iancu:"Pleaca ai nostri,vin ai nostri"!!!Pentru cei ca tine,cu mintea la nivelul lui Lupescu,Popescu,Prunea si Hagi,Nea Iancu este marele,imensul Ion Luca Caragiale!!!Vai de capul vostru,eu am noroc sa nu mai traiesc in groapa aia de gunoi,macar a mea e ceva mai civilizata!

1703348039985211
Postolachi Neculai  •  11 Februarie 2018, 18:21

Sa vezi de acum fotbal, o sa devenim spaima Europei, chiar si a lumii, de parca Burleanu este vinovatul principal pentru ca am ajuns in halul asta, vai mama noastra, unde era LUPESCU, cand DRAGOMIR si Sandu conduceau la dezxastru fotbalul romanesc, unde fratilor, nu cumva lucra cot la cot cu ei, si apoi,cand il vad pe PRUNEA, parca mai bine ar fi sa ramana baietasul asta BURLEANU !

Vezi toate comentariile (41)
Comentează