FOTBAL  »  NATIONALA  »  BELARUS - ROMÂNIA 1-1

Florescu: "M-au numit cel mai prost jucător al naţionalei. Renunţ la numărul 10!"

Articol de GSP - Publicat joi, 09 septembrie 2010 00:00

Mijlocaşul de 26 de ani al echipei naţionale, George Florescu, a afirmat că vrea să renunţe la tricoul cu numărul 10, din cauza faptului că "lumea se aşteaptă ca jucătorul care are numărul 10 să facă minuni".

"Dacă aş fi jucat cu 17 sau 24 pe spate, nu mă mai făcea nimeni cel mai prost om de la naţională. lumea se aşteaptă ca jucătorul care are numărul 10 să facă minuni", a spus mijlocaşul Alaniei pentru "Adevărul".

"Aş vrea să renunţ la acest număr, să iau altul, pentru că pentru mine contează doar prezenţa la naţională, nu numărul cu care joc. În plus, eu nici nu am cerut acest număr", a continuat el.

Şi a încheiat: "Pentru mine a contat foarte mult că Răzvan mi-a spus că am evoluat bine. Şi Ionuţ Lupescu, care a fost mijlocaş de meserie, mi-a spus că mi-am făcut treaba bine. Părerile celor doi contează cel mai mult, iar criticile şi jignirile nu mă intere­sează".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (40)
inima_de_caine
inima_de_caine  •  09 Septembrie 2010, 18:34

bijoane, dacă acel "78" din nick semnifică anul naşterii, asta înseamnă că, în 1994, aveai către 16 ani ceea ce explică de ce memoria îţi joacă feste şi, mai ales, de ce n-ai pic de înţelegere a ceea ce înseamnă fotbal. Ai spus că Iordănescu a jucat cu 8 fundaşi, Hagi şi un vârf... Uită-te peste alcătuirea echipelor ce au intrat contra Columbiei, Elveţiei, SUA, Argentinei şi Suediei şi vei vedea că am avut o aşezare extrem de echilibrată în teren!

mihaitobo
mihaitobo  •  09 Septembrie 2010, 16:49

pai daca asa esti. cel mai prost

additza27
additza27  •  09 Septembrie 2010, 13:58

INTRBARE! se compara florescu cu Florin COSTEA?

Vezi toate comentariile (40)
Comentează