FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Florin Răducioiu e rezervat în privinţa venirii lui Mircea Lucescu: ”Ar fi miraculos!”

Răducioiu a lucrat alături de Il Luce la Dinamo și la Brescia
Răducioiu a lucrat alături de Il Luce la Dinamo și la Brescia

Articol de - Publicat miercuri, 22 octombrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 21 octombrie 2014 22:00

Fostul internaţional explică şi despărţirea de FRF după calificarea în Turul de Elită cu ”naţionala” U17.

Unul dintre foştii jucători preferaţi ai lui Mircea Lucescu, Florin Răducioiu, s-a arătat entuziasmat de eventuala întoarcere a tehnicianului lui Şahtior la echipa naţională, după 28 de ani: "Ar fi miraculos ca federaţia să reuşească să-l convingă pe nea Mircea! Dacă revine, n-avem cum rata calificarea la Euro 2016!

Lucescu ar însemna soluţia ideală în acest moment, dar, sincer, sînt destul de rezervat faţă de disponibilitatea lui de a lucra din nou în fotbalul românesc".

"Nu stau să lucrez în Australia"
Aflat în Australia, la Academia lui Milan de la Sydney, Răducioiu admite că nu va rămîne să lucreze la Antipozi: "E prea departe, nivelul fotbalului de aici e mult prea scăzut şi nici familia nu agreează să se mute în Australia. Mai stau cîteva zile şi mă întorc în Europa. Îmi voi reconsidera planurile de viitor".

A explicat apoi despărţirea de FRF: "Am avut o discuţie cu preşedintele Burleanu a doua zi după întoarcerea de la turneul de calificare cu naţionala U17, încheiat cu succes. I-am spus că demisionez, a părut surprins, dar plecarea mea n-are nici o legătură cu selecţia, cu jucătorii convocaţi de la Academia lui Hagi sau din altă parte, cum s-a mai scris. Oamenii s-au comportat absolut civilizat şi sînt convins că vom mai putea colabora dacă se va ivi un prilej în viitor".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
rossonero.bucuresti
rossonero.bucuresti  •  22 Octombrie 2014, 09:48

nu e chiar scazut fotbalul de acolo Western Sydney Wanderers FC o echipa care a cumparat o licenta in campionatul Australiei in 2012 a ajuns sa joace finala ligii campionilor asiei cu echipa lui Reghekampf Joaca in rosu si negru dungi orizontale ca Flamengo Riodejaneiro In Bucuresti ar fi indicata o astfel de echipa Rossonero Bucuresti care sa aminteasca de Bukarester 1912-1916

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close