FOTBAL  »  NATIONALA  »  UNGARIA - ROMÂNIA, AZI, 21:30, TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

I-a avertizat pe "tricolori"! De ce se teme cel mai mult Piţurcă în meciul din această seară :S

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 martie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 22 martie 2013 09:46

Selecţionerul crede că, din cauza gazonului distrus, spectacolul va lipsi în această seară. Şi nu exclude ca România să atace doar remiza în funcţie de desfăşurarea jocului


După antrenamentul oficial, Piţurcă a venit cu o mină încordată la conferinţa de presă. Efectul terenului dezastruos, care l-a pus pe gînduri şi pe selecţioner, nu numai pe fotbalişti.

- Domnule Piţurcă, vă surprinde faptul că ungurii nu au luat nici o măsură de a proteja gazonul de ploiele abundente din ultimele zile?
- Sigur, terenul e foarte greu. Dar pentru noi e esenţial să luăm cele trei puncte şi va trebui să încercăm atingerea obiectivului, indiferent cum va arăta gazonul vineri seara. Jocul nu se va disputa sub auspicii foarte bune. Cred că va lipsi spectacolul.

- Stadionul va fi gol, dar fanii maghiari ameninţă că vor crea un infern în afara tribunelor!
- Nu are nici o importanţă atmosfera făcută de ei dincolo de porţile arenei. Sîntem o echipă cu experienţă, am jucat cu zeci de mii de spectatori în tribune, ce contează ce se întîmplă afară!? Rezultatul va fi decis pe teren, nu pe străzi. Iar valoarea jucătorilor români e mai mare decît a maghiarilor.

"Cine ia patru puncte termină pe locul doi"
- Există însă riscul deconcentrării jucătorilor în absenţa presiunii fanilor?
- Mă tem de un efect invers celui de la Istanbul, unde am avut tribunele pline şi împotriva noastră: aici, fără spectatori, poate să apară relaxarea. Dar voi lucra în mod special la acest aspect.

- Va reuşi Mutu să ducă 90 de minute şi să fie decisiv?
- Mutu e apt, altfel nu ar fi fost aici, însă nu are cum să mai fie jucătorul pe care îl ştiam, anii şi-au spus cuvîntul în ce priveşte condiţia lui fizică. Vom vedea cum va decurge partida, poate o remiză va deveni mulţumitoare. Cine scoate patru puncte din cele două meciuri directe va termina pe locul secund în grupă.

"Nu Hagi a cîştigat împotriva Ungariei la meciul din 1999, ci echipa naţională. Trebuie să luptăm şi noi ca o echipă şi să învingem"

564486-564466-caseta.jpgNu rata, de la ora 00:00, pe GSPTV, o emisiune specială moderată de Costin Deşliu, în care invitat este Corneliu Vadim Tudor. Cei doi vor discuta "la cald" meciul Ungaria - România.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (11)
adimutu14
adimutu14  •  22 Martie 2013, 20:35

"poate o remiză va deveni mulţumitoare" chiar a spus asta? Tre sa castigam ba Piturca, nu sa ne bata ungurii astia nebunule!!!!

alisia2j
alisia2j  •  22 Martie 2013, 13:02

piti sa se teama la poker nu la fotbal daca e mare antrenor.uitati si voi ce echipa buna avem......acum chiar nu mai are ce zice ca nu avem lot.......forta romania .pe ei pe mama lor de unguri:)))

hello18
hello18  •  22 Martie 2013, 11:36

oricum cred ca ii vom vedea pe Rusescu si Chipciu in repriza a 2-a...poate chiar si pe Tanase!Hai ROMANIA!!! :D

Vezi toate comentariile (11)
Comentează