FOTBAL  »  NATIONALA  »  LECŢII DE MORALITATE

Ioan Becali: "Ca român, spun că nu meritam să fim în Uniunea Europeană"

Articol de GSP - Publicat luni, 06 septembrie 2010 00:00

Fostul impresar Ioan Becali a spus că, din punctul lui de vedere, România şi Bulgaria nu au ce căuta în Uniunea Europeană şi a explicat de ce.

"Eu, ca român, spun că nu meritam să fim în Comunitatea Europeană. De ce?
Pentru că mai avem de învăţat timp de 15 ani. Trebuie să învăţăm să mergem pe banda 1 cu viteză mică, să nu se arunce hîrtii pe stradă şi asa mai departe", a comentat Becali la Contraatac, pe GSP TV.

Apoi a adăugat: "Noi şi Bulgaria nu ar fi trebuit să fim în Comunitatea Europeană. Dacă mă întreabă cineva, asta spun".

"Noi nu batem pe nimeni, dar critica vine acum, nu la momentul oportun.
La meciul cu Albania trebuia sa avem un lot de 22 de tineri jucatori bine conturat. Ce am facut in ultimul an si jumatate? Daca se va rata si aceasta calificare, sa se ia de mana toti din Federatie si sa plece!", a mai spus el.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (73)
 •  10 Mai 2011, 23:12

ma ___eu traiesc in spania si lumea si aici arunca pe jos tot ce vor . numai diferenta e ca aici se curata , .am trecut prin multe tarii si lumea e la fel ca in romania . mai becalii ti-e iti lipseste putina carte si esti batran deci nu mai poti invata nimic taci si nu mai zii la nimenui ca rade de tine.nu ar fi trebuit sa fim in comunitate ar fi trebuit sa fim inca in comunism ,eram primi in europa la toate pe locukl 1, cum ti se pare .......si eram respectati de toti . Ei ne calca in picioare si noi i lasam si mai e unul ca becali asta care le mai da si dreptate.asta strica romania oameni care fac declaratii sttupide nea marin de la madrid

fotbalvvv
fotbalvvv  •  07 Septembrie 2010, 00:27

Hehe, Becali ne da lectii. Genial. Poate intram in Uniune mai demult daca ne facea domnul Giovanni de la briu in jos. Jurnalul de fotbal

varain2
varain2  •  07 Septembrie 2010, 00:27

.....sigur ca tu nu ai ce cauta in UE si ,mai ales,da lectii romanilor!!!!! tu nu ai cei 7 ani de acasa!!!!

Vezi toate comentariile (73)
Comentează