FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - IRLANDA DE NORD 1-1

VIDEO Alexandru Maxim, răspuns acid pentru Marica: „Să lăsăm ironiile, fotbalul e mai simplu la televizor”

Maxim a purtat tricoul cu numărul 10 în meciul cu Irlanda de Nord +49   FOTO
Maxim a purtat tricoul cu numărul 10 în meciul cu Irlanda de Nord

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 septembrie 2020 09:35 / Actualizat sambata, 05 septembrie 2020 15:18

Ciprian Marica nu s-a sfiit să critice jocul României din meciul cu Irlanda de Nord, 1-1, iar la finalul meciului a primit un răspuns din partea lui Alexandru Maxim, „decarul” naționalei din meciul de aseară.

„Fiecare e liber să spună ce dorește. Nu ține de noi ceea ce vorbesc cei din exterior. La televizor, probabil, fotbalul este mult mai simplu. Nu cred că ar trebui să ne concentrăm prea mult pe afirmații de genul acesta, pentru că avem nevoie ca toată lumea din jurul echipei, atât noi, cât și cei care doresc binele naționalei, să vorbească pozitiv, să ajute. Să lăsăm ironiile acestea pentru că, personal, nu cred că ne ajută cu nimic”, a declarat Maxim, la conferința de presă de la finalul meciului. 

Nota 5a primit-o Maxim în Gazeta Sporturilor pentru prestația cu Irlanda de Nord, alături de Ianis Hagi, Toșca și Chiricheș, fiind cel mai slab din primul 11

25 de goluriare Marica marcate pentru naționala României, fiind în elita all-time a tricolorilor. Maxim a punctat de 4 ori în 38 de selecții

Marica: „Jucăm previzibil, lent”

Ciprian Marica, prezent ca analist în studioul Pro TV, a criticat virulent atât jocul naționalei României contra Irlandei de Nord, 1-1, cât și gazonul de pe Arena Națională.

 Sunt puțin dezamăgit. Sigur că pandemia a făcut să nu avem ritm de joc. Jucăm previzibil, lent, mișcăm greu mingea, dar terenul a fost incredibil! Terenul arăta execrabil, o rușine! Rușine cui are în administrare stadionul, acești oameni nu au ce căuta în pozițiile de administrare! Nu sunt oameni puși pe criterii de competență pe pozițiile astea, sunt numiri politice în locul celor care chiar știu ce fac. Ne-am făcut-o cu mâna noastră. Gazonul depindea de noi. Cei care răspundeau de gazon ar trebui dați afară, demiși! Am fost forțați să jucăm cu mingi lungi, înalte, ceea ce a convenit adversarului.
- Ciprian Marica la Pro TV, la finalul meciului

FOTO. România - Irlanda de Nord 1-1, cele mai spectaculoase imagini:

România - Irlanda de Nord FOTO Cristi Preda
România - Irlanda de Nord FOTO Cristi Preda
România - Irlanda de Nord FOTO Cristi Preda
România - Irlanda de Nord FOTO Cristi Preda
România - Irlanda de Nord FOTO Cristi Preda
+45 FOTO

Mai multe știri despre România - Irlanda de Nord 1-1:

ROMÂNIA - IRLANDA DE NORD 1-1. Denis Alibec, scos din sărite de Ciprian Marica: „Să vină el să joace, toți își dau cu părerea!”

EXCLUSIV Ciprian Tătărușanu, făcut KO după România - Irlanda de Nord 1-1: „Greșeală mare de portar! Doamne, Dumnezeule, el nu joacă de luni de zile!”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (31)
ray51
ray51  •  06 Septembrie 2020, 12:31

Cei cu nota 5 nu pot fi purtatori de cuvant ai Nationalei. Daca ajung spre 8-9, se mai ingaduie. In rest mai multa transpiratie, inspiratie si plusuri mentale.

157529838161978
Tudorel Dumitru  •  06 Septembrie 2020, 12:05
Postat de adriann_ pe 05 Septembrie 2020, 13:02

Te faci de ras cu criticile la Hanca si Maxim. Cei doi plus Alibec au fost cei mai buni de pe teren, Bancu a fost si el foarte periculos de cateva ori. De ras s-au facut Nistor si Tatarusanu la golul nord-irlanezilor, Stanciu a fost penibil dand in plopi orice minge ajungea la el in preajma careului iar Nedelcearu nici nu merita pomenit. Ianis Hagi ar fi fost excelent pe postul pe care a jucat Cicaldau, din pacate Hagi senior are fixatia sa-l vada decar iar Stoichita si Mirel nu sunt in stare sa-i spuna nu. EVIDENT nu trebuiau sa lipseasca Mitrita si Bicfalvi iar in poarta trebuie OBLIGATORIU sa fie un portar care apara meci de meci la club. Nu e nimic complicat, sunt corectii simple, usor de facut.

Adauga-l si pe Tatarusanu,care n a iesit pe centrarea care a dus la gol .revedeti faza si vedeti ca a fost gol de portar 100%.

157529838161978
Tudorel Dumitru  •  06 Septembrie 2020, 11:59

Atat Maxim cat si Alibec,dovedesc lipsa de educatie cand raspund nepoliticos la criticile lui Marica.Daca punem la un loc realizarile celor doi,nu fac nici jumatate din ce a facut Marica la nationala.Asa ca ciocul mic !DE FAPT NU EI SUNT VINOVATI ,CI VOI,ZIARUL CA LE PUBLICATI ABERATIILE.Dar ce or fi vrut,sa-i laude dupa 1-1 cu irlanda,in superioritate numerica 2/3 din meci ? Ma mir ca nu le este rusine ! APROPOS :Am vazut un titlu de articol,redau cu cuvintele mele:"Ca nu am castigat si am jucat prost ,e una,dar nici macar nu ne doare " !! Si mai adaug eu :nici pe jucatori nici pe antrenor !!

Vezi toate comentariile (31)
Comentează