FOTBAL  »  NATIONALA  »  MUNTENEGRU - ROMÂNIA 0-1

Mircea Rednic îi dă de gol pe oficialii FRF: "Am vorbit și noi cu jucătorii. Ei n-au știut că trebuie să marcheze două goluri cu Muntenegru!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 noiembrie 2018 10:56

Mircea Rednic confirmă că jucătorii naționalei n-au fost anunțați la ședința tehnică dinaintea meciului cu Muntenegru (1-0), din Liga Națiunilor, că au nevoie de o victorie la două goluri diferență pentru ca România să rămână în urna a treia valorică.

"Au fost doi (n.r. Deac și Manea care au declarat că nu li s-a spus că naționala are nevoie de două goluri), au mai fost unii cu care am vorbit şi noi. Eu spun că nu s-a ştiut. Eu v-am zis, Cosmin a lucrat tactic, mai ales că nu mai bătusem niciodată Muntenegru", a declarat Rednic.

"Naționala u21 n-are ce pierde!"

Antrenorul lui Dinamo a vorbit și despre naționala sub 21 de ani a României, care a picat în grupa de la EURO cu Franța, Anglia și Croația.

"E «piesă» grupa. Mamma mia, mamma mia! Mai grea ca asta ce să mai fie?! Spania mai lipsea. E foarte greu. Dar avem şi noi jucători buni. Se joacă. Nu au ce să piardă.

Noi suntem fericiţi, pentru că nu ne-am mai calificat de nu ştiu câţi ani. Eşti acolo, se pot întâmpla multe. Şi noi avem calitate în echipă şi Rădoi a demonstrat că e inspirat în alegerea jucătorilor. Şi felul cum joacă mi-a plăcut", a adăugat "Puriul".

Vezi și: FOTO Campionii gafelor monumentale! FRF a comis-o mult mai grav și acum 10 ani și a periclitat două turnee finale

EXCLUSIV Jucătorii naționalei au cedat! Reacție INCOGNITO pentru GSP: "Contra minte, NU ȘTIAM NIMIC! Nu ne-a zis nimeni! Nici la ședință, nici în pauză, niciodată! Ne facem de râs"

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (6)
aran
aran  •  24 Noiembrie 2018, 13:05

Un subiect pentru cei bătuți în cap - după mintea jurnalistului înaintea meciului antrenorul și oficialii FRF trebuiau să facă algebră pe tablă și să le facă scheme algoritmice (apropo, să prezinte jurnalistul dovada că a scris despre acest lucru înainte de meci). Dacă Israel făcea egal sau bătea Scoția la 2-3 goluri, nici victoria cu 2-0 în Muntenegru nu ne ajuta la nimic. Acest 2-0 ne ajuta doar în situația când Israel pierdea la un gol în Scoția, așa cum s-a întâmplat, dar acest fapt trebuia știut și comentat în primul rând de ziariști în presă, adică să nu mai numere zilnic oile și mătăniile unui patron, ci să facă ei calcule...În plus chiar dacă știau, n-ar fi putut bate cu 2-0...

1694034334149732
Florin Gugulica  •  24 Noiembrie 2018, 17:02

Fraților va rog sa o terminați cu copilariile astea de unde vreți mai multe goluri dacă nu avem un golgheter Cheseru da un gol pe an cine vreți sa dea gol ? Păcat de ocaziile care leam avut Sa fie clar atat au putut nu căutați alte motive

gtn5
gtn5  •  24 Noiembrie 2018, 15:44

ce vorbim noi aici,nu conteaza ca suntem in urma a 4 sau in urna 3,cele din urnele valorice 1 si 2 se vor califica,noi ne vom bate ptr. locul 3.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează