FOTBAL  »  NATIONALA  »  GSP LIVE

EXCLUSIV // VIDEO Episod hilar cu Mihai Stoichiță la FRF: „Râdeau de el și ăia de la Liga 4, care veniseră pentru friptură”

Mihai Stoichiță  a fost numit șeful Comisiei Tehnice de la FRF în ianuarie 2017 / Sursă foto: GSP
Mihai Stoichiță a fost numit șeful Comisiei Tehnice de la FRF în ianuarie 2017 / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat joi, 23 decembrie 2021 18:00 / Actualizat joi, 23 decembrie 2021 18:19

Narcis Drejan, editorialist GSP, a relatat recent, în direct la GSP Live, un episod amuzant cu Mihai Stoichiță în prim-plan.

Se întâmpla în urmă cu mai mulți ani. Actualul șef al Comisiei Tehnice de la FRF a dat-o în bară în momentul în care, sosit de puțin timp la Federație, a spus că își asumă toate rezultatele negative înregistrate de națională în ultimii ani. „Avântul” lui Stoichiță i-a făcut să zâmbească și pe reprezentanții cluburilor mici prezenți la Casa Fotbalului, spune Narcis Drejan.

Mihai Stoichiță, selecționer? „E șeful antrenorilor din România, care taie și spânzură. Să-și asume!”
SELECȚIONER
Mihai Stoichiță, selecționer? „E șeful antrenorilor din România, care taie și spânzură. Să-și asume!”

Narcis Drejan: „Râdeau de el și ăia care veniseră pentru friptură”

„La un moment dat, la ultimele alegeri ale Federației, a venit Stoichiță la prezidiu. Toată lumea, vorbea, era pe telefoane. El a venit în 2017 la Federație și a spus că-și asumă «tot ce s-a întâmplat la FRF în ultimii patru ani». 

N-o să uit niciodată. Râdeau ăia de pe la Liga 4 și Liga 5, ăia care veniseră pentru friptură și întrebau care este meniul. Voturile urmau apoi, în funcție de cât de bună era friptura. Ăștia suntem noi. 

N-o să uit în viața mea: «Domnule, îmi asum eu rezultatele naționalei din ultimii ani». El habar n-avea dacă trebuie să ia vreun dosar sau să-i facă pantofii lui Burleanu. Ăștia suntem! Vrăjeală ieftină și nimeni nu face nimic nici pentru școala de antrenori, pentru nimic”, a spus Narcis Drejan, în emisiunea moderată de Alberto Boțoghină. 

Duckadam: „Ce e mai grav e că Stoichiță face și schimbările din tribune”

Același Mihai Stoichiță a fost acuzat recent de Helmuth Duckadam că „taie și spânzură” la selecționatele de juniori ale României

„Eu am mai spus despre Mihai Stochiță. Din păcate, FRF cunoaște acest lucru și pe nimeni nu interesează, convocările le face domnul Stoichiță. Nu la echipa mare, ci la echipele de juniori. Și pe lângă tactică și ce mai face el, ce este mai grav este că el face și schimbările din tribună. Mai avem cunoștințe din acestea. Nu știu dacă la U21, la Bratu sau la altă echipă, mai este și U20, mai este și U19, la toate”, a spus Duckadam, la emisiunea „Fotbal Club de la Digi Sport”.

Mihai Stoichiță

  • ... a fost numit șeful Comisiei Tehnice de la FRF în ianuarie 2017
  • ... la acel moment nu mai antrena de un an, ultima experiență fiind la Petrolul, unde a stat două luni și a avut un mandat dezastruos: doar 4 puncte în 8 etape, 6 înfrângeri plus eliminarea din Cupă cu ACS Poli Timișoara
  • ... ultimii săi 10 de ani de antrenorat n-au însemnat niciun trofeu, ultimul triumf fiind în 2004, când a realizat o „triplă” cu Pyunik Erevan: titlul, Cupa și Supercupa în Armenia
  • ... în primăvara lui 2012, Stoichiță, care la acea vreme era antrenor la FCSB, a fost protagonistul negativ al unui episod șocant: a fost sunat pe bancă de Gigi Becali, iar actualul șef al Comisiei Tehnice de la FRF a răspuns și a dialogat cu patronul echipei, care i-a cerut să facă o înlocuire. „Mă întrebaţi cu cine a vorbit Stoichiţă pe bancă? Probabil cu Gigi Becali, dar care e problema?”, a spus MM Stoica după meci. „Nu e problema dumneavoastră, e problema mea. Aveam ceva personal de discutat, nu vă priveşte”, a reacționat și Stoichiță, la conferința de presă, când a fost întrebat de jurnaliști

Citește și alte știri de actualitate:

România, peste rivalele din Nations League în ultimul clasament FIFA al anului

Dumitru Dragomir n-are dubii: „FRF a angajat selecționerul, astăzi cred că-l anunță”

Patronul din Liga 1 care nici nu vrea să audă de Mutu la națională: „Încă o petardă. Trebuie să fie la munca de jos!”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
6601726253234873
Ionut Cosmin Bica  •  25 Decembrie 2021, 11:31

Corupția ucide orice țară. Începând cu firme mici, fie ele și private, regii autonome publice administrate de autoritățile locale pana la politica și sport( nu îmi vine sa cred unde a ajuns gimnastica feminina), în speță fotbalul, corupția nu este " în floare", ci este " ditamai" bradu', falnic și înalt. Jucători ca Torje și Alin Stoica încep sa vorbeasca despre influenta impresarilor care dictează cine joaca. Cum sa accepte Dan Petrescu, Hagi, Olaroiu sa-i spună un impresar pe cine sa bage, doar pt a-i creste cota de piață. Azi talentul și munca pălesc în fața impresarilor.

2851798574849396
Vlad Ciprian Flavius  •  24 Decembrie 2021, 19:14

Cind te gandesti ca acest Stoichita e mare firmator de antrenori.... ce vrem noi la fotbal?! Patetici antrenorii de liga 1 iar de restul nu mai pomenim. Majoritatea sunt refugiati in antrenorat ca nu au altceva de facut. Sau analisti tv ! Habarnisti parerologi

paolo15
paolo15  •  24 Decembrie 2021, 09:55

narcis drejan, marele jurnalist necunoscut, ne-a deschis orizontul cu dezvaluirile sale…Ba, chiar nu va e rusine?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează