FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

VIDEO Ziua în care vom afla numele noului selecționer: „Ați văzut cu cine s-a discutat, nu e un secret”

„Tricolorii” vor afla în curând numele noului selecționer / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
„Tricolorii” vor afla în curând numele noului selecționer / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de , - Publicat duminica, 12 decembrie 2021 08:22 / Actualizat duminica, 12 decembrie 2021 14:16

Mihai Stoichiță (67 de ani), directorul Comisiei Tehnice de la FRF, spune că numele noului selecționer va fi anunțat până pe 20 decembrie. Dan Petrescu și Adrian Mutu sunt cele două variante ale federalilor.

„Aveți răbdare, nu rămânem fără selecționer, stați liniștiți! S-ar putea să fie după tragerea la sorți (pentru Nations League, din 16 decembrie), în orice caz, până în data de 20 o să avem selecționer, nu are sens să discutăm acum

Mihai Stoichiță, selecționer? „E șeful antrenorilor din România, care taie și spânzură. Să-și asume!”
SELECȚIONER
Mihai Stoichiță, selecționer? „E șeful antrenorilor din România, care taie și spânzură. Să-și asume!”

Propunerile au fost făcute în cadrul comisiei tehnice acum ceva vreme și ați văzut cu cine s-a discutat, nu e un secret. Aștept toate răspunsurile, da”, a declarat Mihai Stoichiță, în dialogul purtat cu presa sâmbătă. 

Balint: „Mutu e deja instalat”

Gabi Balint (58 de ani), fost atacant la Steaua și naționala României, este convins că Dan Petrescu nu va putea pleca de la CFR Cluj, astfel că Adrian Mutu va fi noul selecționer al „tricolorilor”.

Fostul internațional crede că motivul pentru care Dan Petrescu amână un răspuns oficial pentru FRF este că „Bursucul” speră ca patronul clujenilor, Neluțu Varga, să-l lase la națională, însă e sigur că fostul său coleg va rămâne la CFR.

„Nu e clar răspunsul? Ce așteptăm atât? Când domnul Stoichiță a spus că Federație nu plătește clauza. Când domnul Varga a spus că Dan Petrescu rămâne? Federația nu că n-are bani să plătească, dar nu vrea să strice relațiile cu CFR. 

Nu înțeleg ce răspuns așteptăm. Pentru Dan Petrescu e bine că mai poate forța mâna patronului, să-i mai aducă jucători, să-i garanteze că nu vor mai fi problemele cu banii”, a declarat Gabi Balint la Fotbal Club, de la Digi Sport.

„Credeți că Dan Petrescu va fi la echipa națională? Mutu e instalat acolo deja de multă vreme. Mutu a fost în Ungaria să vadă condițiile de acolo, însă nu semnează. Mai e și o variantă cu Edi Iordănescu, dar Stoichiță nu e de acord, pentru că-l vrea pe Mutu”, a mai precizat Balint.

Vezi și alte știri de actualitate: 

Gabi Balint știe cine va fi noul selecționer: „E instalat de multă vreme”

Mihai Stoichiță, selecționer? „E șeful antrenorilor din România, care taie și spânzură. Să-și asume!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (7)
126274606358117
Tony Bryder  •  12 Decembrie 2021, 17:56

Te duci in grecia la cluj si constanta la niste oameni care au contracte si academii responsabilitati de la astia sari la Mutu NU VREAU SA MOR PROST DAR BOLONI PITURCA SI EDI DE CE AU DISPARUT VA JUCATI CU FOCUL ?????

csaba
csaba  •  12 Decembrie 2021, 14:49
Postat de ionescugeorge77 pe 12 Decembrie 2021, 11:52

...da ...ne am saturat de nepotisme...vrem sa fie adusi jucatori care stiu sa centreze in regim de viteza...

Dacă nu știi cine e Gabi Balint mai bine comentează La crâșma din drum !!!

copylu4steaua
copylu4steaua  •  12 Decembrie 2021, 13:40

Domnilor "scriitori" poate ne lamuriti si pe noi cine este Gabriel Balint despre care dvs ati invatat la Spiru Haret si despre care faceti vorbire in articol. Nu de alta dar daca ati fi facut jurnalism asa cum trebuie ati sti, ca de altfel orice microbist, ca pe fostul mare aracant al Stelei si al echipei nationale il cheama Gavrila Pele Balint. Putina documentare nu strica !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează