FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

Surpriză! El îi ia locul lui Săndoi? Cine e varianta total neașteptată pentru banca naționalei U21: „Eu m-am gândit la el”

Emil Săndoi / Sursă foto: Cristi Preda (GSP) +33   FOTO
Emil Săndoi / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de - Publicat duminica, 25 iunie 2023 14:00 / Actualizat duminica, 25 iunie 2023 19:07

Cum varianta ca Emil Săndoi să continue pe banca naționalei U21 după prestațiile modeste ale „tricolorilor” de la Campionatul European pare puțin plauzibilă, în lumea fotbalului românesc se discută deja despre posibilul înlocuitor. Iar numele acestuia ar putea reprezenta o uriașă surpriză.

Reprezentativa U21 nu mai are șanse de calificare și va părăsi Europeanul de acasă încă din faza grupelor. Considerat vinovat pentru rezultatele naționalei, Emil Săndoi nu va mai continua, cel mai probabil, la cârma „tineretului”. La OrangeSport, jurnalistul Silviu Tudor Samulă, care e și editorialist GSP, a înaintat o variantă surprinzătoare de selecționer: Răzvan Rotaru, actualul „secund” al lui Săndoi.

Ucraina nu ne-a bătut, a râs de noi!
EDITORIAL
Ucraina nu ne-a bătut, a râs de noi!

Răzvan Rotaru, la „tineret”? Silviu Tudor Samuilă: „E o posibilă variantă”

„A greşit Federaţia numind un antrenor mai în vârstă? E o eroare să nu mergi pe acelaşi trend? (n.r. - cel al antrenorilor tineri de la U21 - Isăilă, Rădoi, Mutu). A fost o schimbare de politică numirea lui Săndoi. Eu m-am gândit la Răzvan Rotaru ca o posibilă variantă. Nu vi s-a părut că în prim planuri vorbea mai mult decât Emil Săndoi?”, s-a întrebat Samuilă. 

Răzvan Rotaru este în prezent antrenor secund la naționala de tineret și ține cursuri la Școala de Antrenori a FRF, după ce în trecut a fost jurnalist și angajat al clubului FCSB.

Prezenți în studio, Mihai Stoica și Basarab Panduru au comentat la rândul lor această ipoteză: „Mi se pare că toată lumea aştepta să scoată ceva pe gură Rotaru”, a susținut Pandi, completat de MM: 

„Poate e modelul Luis Enrique cu Unzue (n.r. - fostul „secund” al reprezentativelor U18, U19, U20, U21 ale „Furia Roja”). Este o idee interesantă, pentru că am văzut că are trecere şi e important”. 

Surpriză! El îi ia locul lui Săndoi? Cine e varianta total neașteptată pentru banca naționalei U21: „Eu m-am gândit la el”
Răzvan Rotaru, în stânga, alături de Vali Năstase / FOTO: Cristi Preda (GSP)

Săndoi, OUT de la România U21? „Pentru mine nu e o problemă”

Selecționerul Emil Săndoi are șanse mici să continue în funcție.

Întrebat ce părere are despre faptul că o parte dintre suporterii prezenţi la meci i-au cerut demisia şi dacă ia în calcul să renunţe, Săndoi a lăsat de înțeles că e dispus să lase locul altcuiva la „cârma” reprezentativei pe care a mai condus-o între 2006 și 2013.

Pentru mine n-ar fi niciodată o problemă asta. Dacă aşa s-a strigat, nu ştiu, pentru că eu chiar eram concentrat la joc în momentele acelea. În fotbal trebuie să mai ai şi şansă câteodată. Îmi doresc din suflet să am noroc în viaţă, dacă nu am în fotbal”, a spus Săndoi la conferința de presă.

FOTO: Cristi Preda (GSP.ro)
FOTO: Cristi Preda (GSP.ro)
FOTO: Cristi Preda (GSP.ro)
FOTO: Cristi Preda (GSP.ro)
FOTO: Cristi Preda (GSP.ro)
+29 FOTO

După autogolul semnat de Victor Dican în minutul 89, suporterii români și-au pierdut răbdarea și au început să scandeze „Demisia!”.

VIDEO Dragoș Albu, cel mai realist „tricolor” al naționalei U21: „Nu am o explicație, sunt niște lucruri care mă depășesc”

Citește și alte știri de actualitate: 

După ce ne-au învins, jucătorii ucraineni ne și ironizează: „Nu i-am subestimat pe români. Au un nivel decent”

Săndoi, OUT de la România U21? „Pentru mine nu e o problemă”

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (18)
mihalachy
mihalachy  •  26 Iunie 2023, 09:28

DACA RADOI NU A AVUT PERFORMANTE LA TINERET, ?? ATUNCI E OPROBLEMA, CHIAR SI MUTU -ERA DECHIPE, SE APARAU ATACAU, DAR CU UCRAINA A FOST CEVA DE NE INTELES!

napoli01
napoli01  •  25 Iunie 2023, 17:31
Postat de ionescugeorge77 pe 25 Iunie 2023, 17:04

...bucurestenii vor sa l dea pe Emil afara pe criterii etnice ...ei nu l suporta pe Emil fiindca i oltean ...nu8 vor progresul fotbalului romanesc ...ei vor sa dispara oltenii de l;a Nationala ...sa fie inlocuiti cu marionetele lor ...

Ce spui tu? Eu sunt oltean si suporter al Unuversitatii Craiova de peste 40 de ani si il vreau pe Emil plecat definitiv din antrenorat. Si pe Neagoe la fel. Si pe toti cei care chinuie atat aceasta meserie cat si pe noi, suporterii, indiferent de simpatiile fotbalistice. Hai sa lasam patriotismul asta local si sa analizam performantele amtrenorilor din Oltenia si o sa vezi ca scoala de antrenori din regiune e varza. Si dupa ce ca ne chinuie pe noi la Craiova, ii mai dam si pe la nationala sa faca prapad si pe acolo

mihaitanase
mihaitanase  •  25 Iunie 2023, 17:27

Ar fi o treabă ! La primele două reprezentative sa avem selecționeri care nu prea au avut treabă cu fotbalul !

Vezi toate comentariile (18)
Comentează