FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Reacție surprinzătoare a lui Adi Mutu, după ce Stancu și-a anunțat retragerea de la națională: "Lucrurile s-au terminat pentru tine dacă nu faci asta"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 februarie 2018 17:01

Adrian Mutu, managerul sportiv al primei reprezentative, a comentat decizia lui Bogdan Stancu, 30 de ani, de a se retrage din echipa națională. 

"Nici nu știu dacă selecționerul va încerca să-l convingă să renunțe la decizia luată. Lucrurile s-au terminat pentru tine dacă nu vii cu inima deschisă la echipa națională. Asta încercăm să implementăm noi.

E o pierdere grea, era un jucător bun, un marcator, dar îi respectăm decizia. Rămâne la latitudinea lui Cosmin (n.r. Contra) să decidă dacă va încerca să-l convingă să rămână", a declarat Mutu, la TV Digi Sport.

Vezi și

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
1498434707123363
Dumitru Neculai  •  22 Februarie 2018, 10:00

cu voi doi la nationala ar trebuii sa renunte mai multi NU meritati aceste posturi nici tu nici gurita ati tradat o GENERATIE jenant dar fiind 50 % romani ??????

dobrinibamus
dobrinibamus  •  21 Februarie 2018, 22:06

Da Mutu ... cine e Mutu asta ? Parca a renuntzat la postu de la Nationala ... prilej de bucurie pentru o tzara intreaga ... sau m-am inselat eu ?

poison
poison  •  21 Februarie 2018, 18:28
Postat de fcsbsibklinadn pe 21 Februarie 2018, 18:11

nu e panica, il avem pe mbappe Coman care vine tare din urma

HAHAHAHAHAHA! HAHAHAHAHA!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează