FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ELVEȚIA

Surpriza pregătită de FRF pentru România - Elveția » Cine va cânta imnul

Articol de - Publicat luni, 20 noiembrie 2023 12:45 / Actualizat luni, 20 noiembrie 2023 12:57

România închide, marți, preliminariile EURO 2024 cu Elveția, pe Arena Națională, în fața a 50.000 de oameni. Iar fanii vor avea partea de o surpriză.

  • România - Elveția, meci pentru locul 1 în grupa I, are loc marți, de la ora 21:45. Partida de pe Arena Națională va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizată pe Antena 1
  • Cu minimum o remiză, România câștigă grupa și va fi în urna 2 la tragerea la sorți a grupelor EURO 2024

Federația Română de Fotbal a anunțat pe site-ul oficial că Andra va fi invitatul special pentru acest meci. Iar celebra artistă va intona imnul României înainte de startul partidei.

Andra va cânta imnul României la meciul cu Elveția

+29 FOTO

„Fotbalul are incredibila putere de a ne umple de energie, de speranță, de a ne face să visăm cu toții același vis. 

Sunt foarte fericită pentru că tricolorii au reușit să se califice la Campionatul European, au făcut fericiți milioane de români pasionați de fotbal! Si sunt foarte bucuroasă că voi fi alături de ei și de o țară întreagă la meciul cu Elveția, când împreună vom cânta imnul României”, a declarat Andra, potrivit FRF.ro.

Andra a intonat imnul și pentru Simona Halep

Andra a mai fost într-o postură similară în 2019, când a fost invitată pe Arena Națională pentru a intona imnul în momentul care Simona Halep le-a prezentat românilor trofeul de la Wimbledon. Atunci 10.000 de persoane s-au adunat atunci pe cel mai mare stadion al țării.

Potrivit Libertatea, Andra, obișnuită să primească zeci de mii de euro pentru concertele sale, a ales să performeze pro bono la evenimentul dedicat Simonei Halep.

România - Elveția, decisiv pentru locul 1 grupă

Deși ambele echipe sunt deja calificate matematic la EURO 2024, România și Elveția se luptă pentru primul loc. Cine câștigă grupa va fi în urna a doua la tragerea la sorți a grupelor turneului final și va avea șansa să joace cu adversari teoretic mai slabi.

România are două puncte peste Elveția, 19 față de 17, și câștigă grupa cu un egal. Meciul de pe Arena Națională se va juca având susținerea a 50.000 de oameni pe stadion.

Citește și:

„De ce Horațiu Moldovan face greșeli la Rapid și la națională e sigur?” » Explicațiile unui fost mare portar
ROMÂNIA, LA EURO 2024
„De ce Horațiu Moldovan face greșeli la Rapid și la națională e sigur?” » Explicațiile unui fost mare portar
Dorinel Munteanu, după calificarea României: „Acest meci trebuie să fie un reper! Criticile ajută, te fac să găsești o soluție!”
ROMÂNIA, LA EURO 2024
Dorinel Munteanu, după calificarea României: „Acest meci trebuie să fie un reper! Criticile ajută, te fac să găsești o soluție!”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (5)
portardelegenda
portardelegenda  •  20 Noiembrie 2023, 18:28

Eu îl puneam pe Guță. Să mânce șî gura lui

parpalache
parpalache  •  20 Noiembrie 2023, 16:24

Cine cine?!Nea Gigi cu calugarii de la Muntele Athos?!Cuum?!Theodora Stoica?!Ptiu!

brentford
brentford  •  20 Noiembrie 2023, 13:43

Mda,avea de ales dintre Andra,ADDA,Marcel Pavel si Felicia Filip...si cam atat :)) Sa speram ca Maruta va da lovitura de incepere,Gheboasa va face show la pauza si dupa victorie sa avem parte de volum maxim cu Florin Salam in boxe.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează