FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - OLANDA, MARŢI, ORA 21:00, ÎN DIRECT PE ANTENA 1 ŞI LIVEVIDEO PE GSP.RO

Tamaş şi Marica la catedră » Cei doi le vor vorbi coechipierilor despre olandezii pe care i-au întîlnit în Bundesliga şi Premier League

Tamaş evoluează la West Bromwich Albion din 2010.
Tamaş evoluează la West Bromwich Albion din 2010.

Articol de - Publicat luni, 15 octombrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 14 octombrie 2012 22:35

Apărătorul şi atacantul le vor explica astăzi coechipierilor, după şedinţa video, potenţialul olandezilor ce evoluează sau au jucat în Premier League şi în Bundesliga.

Pe lîngă materialele video pe care Victor Piţurcă le va prezenta astăzi fotbaliştilor la şedinţă, Gabriel Tamaş şi Ciprian Marica vor explica "tricolorilor" care sînt punctele forte şi cele slabe ale olandezilor pe care i-au întîlnit sau încă îi mai întîlnesc în duelurile din Anglia, respectiv Germania. Sînt fotbalişti importanţi, numai unul şi unul, iar ex-dinamoviştii vor fi "profesori" pentru cîteva minute, explicîndu-le la tabla de joc cam ce poate fiecare dintre cei pe care îi cunosc.

Tamaş îi ştie pe van Persie (Man United), Heitinga (Everton) şi Vlaar (Aston Villa), dar are cunoştinţe şi despre Van der Vaart (Hamburg), Kuyt (Fener) şi Nigel de Jong (Milan), ce-au evoluat la Tottenham, Liverpool, respectiv Manchester City, în sezonul precedent. Iar Marica va vorbi despre Huntelaar şi Afellay, colegii lui de la Schalke, dar şi despre Elia (Werder). RVP, Van der Vaart, De Jong, Heitinga şi Vlaar vor fi titulari, Huntelaar şi Kuyt vor evolua şi ei, în mod sigur.

8 sezoane peste hotare a strîns în carieră Ciprian Marica, iar Tamaş a adunat cu unul mai puţin

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
luke2
luke2  •  15 Octombrie 2012, 03:09
Postat de margelatu2011 pe 15 Octombrie 2012, 02:55

PROBLEMA la noi la romani este ca ne multumim cu mediocritatea. Korea, Grecia, Rusia au adus antrenori capabili straini si au realizat ceva. Noi ne multumim cu un sfert de finale din 1994! Desteapta-te romane! E de mult timpul! Hai ROMANIA!

margelatule-se vede treaba ca tu nu esti ferict nici cand ceva iese sau este bine. Pai atunci cand vom avea si noi jucatori de valoarea olandezilor jucand in campionbate unde joaca si ei, atunci sa dai vina pe antrenor. Pana atunci iti recomand sa te bucuri de fiecare victori ca prea multe nu o sa vezi. Compari fotbalistii nostri cu aia din Rusia care si ei joaca la echipe tari, mai gandeste-te putin inainte sa arunci cu PROBLEMA

margelatu2011
margelatu2011  •  15 Octombrie 2012, 02:55

PROBLEMA la noi la romani este ca ne multumim cu mediocritatea. Korea, Grecia, Rusia au adus antrenori capabili straini si au realizat ceva. Noi ne multumim cu un sfert de finale din 1994! Desteapta-te romane! E de mult timpul! Hai ROMANIA!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează