Articol de - Publicat joi, 01 martie 2012 00:00 / Actualizat joi, 01 martie 2012 11:14

Partida din Liga a 4-a, Gillingham - Hereford (5-4), a avut numeroase răsturnări de scor, iar în prelungiri un penalty ratat de oaspeţi, la 4-4, şi golul victoriei gazdelor:

Gazeta a fost din nou inspirată. Toate ponturile oferite amatorilor de pariuri pe 28 februarie, la rubrica "mergeţi pe mîna noastră", au fost corecte.

- În turneul de tenis de la Delray Beach (SUA), Jarkko Nieminen s-a impus în meciul cu Marin Cilici (6-3, 3-6, 6-2).
- Swindon a confirmat pontul Gazetei (gazdele înscriu minim două goluri) şi a cîştigat cu 2-0 în faţa lui Burton Albion, scor stabilit încă din minutul 56.
- Montrose a pierdut acasă în faţa lui Queen's Park, scor 0-1, printr-un gol marcat în minutul 90.
- Gillingham a triumfat în faţa lui Hereford cu 5-4.

A fost şi şansă
Cu acest din urmă pont, specialiştii Gazetei au avut însă şi mult noroc. Gillingham - Hereford, o atestă şi rezultatul, 5-4, a fost o nebunie de meci. Cine a pariat pe gazde, candidate la promovarea în Division 1, a cîştigat, într-adevăr. Dar a stat în tensiune pînă în ultima secundă. Evoluţia scorului a fost de-a dreptul halucinantă.

Oaspeţi, cu al doilea cel mai slab atac al campionatului (32 de goluri în 30 de partide), fără victorie de-o lună şi jumătate, conduceau după numai 7 minute cu 2-0. Iar cu 10 minute înaintea finalului aveau 4-2 pe tabelă. S-a făcut în cele din urmă 4-4 (88).

Finalul? De infarct. În primele secunde ale prelungirilor, penalty pentru Hereford. Numai că Purdie, care deschisese scorul tot de la punctul cu var, a ratat! Şi cînd toată lumea se împăcase cu remiza, Tomlin a ridicat întreg stadionul în picioare: 5-4. E pentru prima oară în ultimii 3 ani cînd Gillingham înscrie de cinci ori acasă.

Bookmakeri surprinşi
Pînă şi casele de pariuri au fost luate prin surprindere de rezultatul meciului. Nici un bookmaker nu s-a gîndit să ofere cote pentru scorul de 5-4. Se puteau cîştiga însă bani buni dacă mizaţi că Purdie va deschide scorul sau dacă scorul reprizei secunde va fi 4-2. De exemplu, această ultimă variantă vă putea aduce 150 RON profit cu unul singur pariat.

Au mai dat emoţii
De două ori s-a mai întîmplat pe parcursul acestui sezon ca Gillingham să se joace cu inimile suporterilor. Prima dată cu Northampton, cînd Gillingham a condus cu 3-1, a fost egalată la 3 şi a obţinut victoria printr-un penalty transformat în prelungirile meciului. A doua oară cu Wimbledon, chiar în urmă cu o lună. Gillingham a condus de asemenea cu 3-1, dar a sfîrşit învinsă cu 3-4, după un gol înscris de oaspeţi în minutul 90.

4-4 dramatic în Franţa
Gillingham - Hereford n-a fost singurul meci nebun din ultimele zile. Sîmbăta trecută, în Ligue 1, derby-ul Lyon - PSG s-a terminat 4-4. Gazdele au revenit de la 0-1, au condus cu 3-1 şi 4-2, dar parizienii au egalat la ultima fază a partidei.

CUM A EVOLUAT SCORUL
0-1 Purdie (4 penalty)
0-2 Barkhuizen (7)
1-2 Whelpdale (45)
2-2 Kedwell (46)
2-3 Barkhuizen (70)
2-4 Will Evans (80)
3-4 Charlie Lee (81)
4-4 Charlie Lee (88)
Penalty ratat de oaspeţi în minutul 90+1 (Purdie)
5-4 Tomlin (90+3)

Cele mai mari cote cîştigătoare
Varianta Cota
4-2 în repriza secundă: 151.00
Robert Purdie deschide scorul: 23.00
Hereford pauză / Gillingham final: 21.00
Will Evans marchează: 15.00

65 la sută a fost profitul zilei de 28 februarie. Toate cele 4 ponturi ale Gazetei au fost corecte

7,3 a fost cota pentru biletul în care jucai toate cele 4 ponturi ale Gazetei combinate

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion