GSP SPECIAL  »  ANCHETELE GAZETEI  »  FOTBAL MIC

”Baciul”, susţinut la un meci din Liga a patra: "Free Gică Popescu!"

Dunărea Calafat ocupă locul doi în L4 Dolj // Foto: Ghid Sportiv
Dunărea Calafat ocupă locul doi în L4 Dolj // Foto: Ghid Sportiv

Articol de - Publicat duminica, 09 martie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 08 martie 2014 23:05

Jucătorii Dunării Calafat, club al cărui preşedinte, Gicu Balaci, a iniţiat petiţia pentru graţierea fostului fundaş, au purtat tricouri inscripţionate cu acest mesaj în debutul jocului cu Filiaşi, 1-1.

Campania de susţinere a graţierii fostului internaţional Gică Popescu a continuat şi în derby-ul Ligii a 4-a Dolj. Ieri, în partida dintre CSO Filiaşi şi Dunărea Calafat, 1-1, ultimii au intrat în teren avînd tricouri inscripţionate cu mesajul "Free Gică Popescu!".

Momentul vine la trei zile după ce Gicu Balaci, preşedintele formaţiei, a pornit campania de strîngere a semnăturilor pentru graţierea "Baciului".

Jucătorii au aruncat tricourile în tribună, iar antrenorul George Uşurelu i-a completat, citat de Ghid Sportiv: "Gică Popescu a însemnat şi înseamnă ceva pentru Calafat. Nu puteam sta indiferenţi!".

LPF: "Merită graţierea!"
Sub titlul "Căpitan oriunde!", pagina web a Ligii Profesioniste de Fotbal a publicat un mesaj de susţinere a lui Popescu: "Nu comentăm deciziile justiţiei. Ne gîndim doar că merită o a doua şansă, că merită graţierea!".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
liliacu
liliacu  •  09 Martie 2014, 23:53

cata dreptate au cei de la liga cand spun capitan oriunde deci merge si la puscarie daca isi fac o echipa de fotbal acolo,

sexilian
sexilian  •  09 Martie 2014, 13:05

da freeeeee......sa faca puscarie.

kraus
kraus  •  09 Martie 2014, 11:23

Huooo!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează