GSP SPECIAL  »  ANCHETELE GAZETEI  »  CONDAMNARE

Gică Popescu primeşte ajutor în închisoare » Gest superb al lui Hagi după condamnarea din Dosarul Transferurilor

Articol de GSP - Publicat joi, 13 martie 2014 00:00 / Actualizat joi, 13 martie 2014 12:22

Dumitru Dragomir a susţinut mereu în ultimele luni că Popescu are mare nevoie să cîştige alegerile FRF mai ales că afacerile nu-i merg. Acum, din spatele gratiilor, problemele păreau că se vor agrava, dar "Baciul" a primit o mînă de ajutor chiar din partea lui Gică Hagi, cumnatul său.

Gică Popescu a fost condamnat la 3 ani, o lună şi 10 zile de închisoare cu executare, iar problemele fostului mare internaţional păreau că vor continua.

"Regele" i-a promis fostului său coleg de la echipa naţională că nu trebuie să-şi facă nici o grijă privind Şcoala de Fotbal Gică Popescu şi că se va ocupa exclusiv de ea în următorii 3 ani, susţine site-ul lui Dumitru Dragomir.

Nu va fi un efort financiar minor din partea lui Hagi, mai ales că va plăti peste jumătate de milion de euro în următorii ani, cîte 200.000 de euro pentru fiecare an pe care îl va petrece Popescu în închisoare.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (17)
helioglobalus
helioglobalus  •  14 Martie 2014, 16:48
Postat de ando89 pe 13 Martie 2014, 14:15

Bravo lui Hagi, inseamna ca tot viitorul fotbalului romanesc se va afla pe mainile lui.

Bă, eşti cu capu' , nu vezi că foamea lungă machedonească vrea să-i fure jucătorii, poate găseşte vreun fotbalist, nu ca meduzele alea de la Viitura care dau şpagă să joace, halal ajutor!

supersolo
supersolo  •  14 Martie 2014, 02:28

Pe naiba ...pana sa scoata ceva fotbalisti de la Craiova ...Hagi va pierde un sac de bani...mai bine l-ar lua de Popescu la Academia lui dupa ce termina porcaria asta de condamnare ...ca si asa nu are Popescu prea multe variante pana la REABILITARE...si sa inchida scoala aia falimentara de la Craiova ....ca acolo ...nu prea exista un viitor apropiat favorabil fotbalului....

suiac
suiac  •  13 Martie 2014, 20:57

Ati uitat cumva ca Gica Popescu este cumnat cu Hagi ? Este familia lor , treaba lor ce fac , dar sa fie legal...In rest credeti ca intereseaza pe cineva astfel de stiri ? Astia ar trebui sa-si angajeze manageri sa le conduca afacerile, ca ei sunt... "varza " !

Vezi toate comentariile (17)
Comentează