GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PREVIZIUNI

4 predicţii ale astrologului Valeriu Pănoiu s-au împlinit deja! » Astre isteţe

Articol de - Publicat vineri, 21 ianuarie 2011 00:00

În două săptămîni, s-au adeverit deja patru dintre previziunile sportive făcute la începutul anului de astrologul consultat de GSP

În două săptămîni, s-au adeverit deja patru dintre previziunile sportive făcute la începutul anului de astrologul consultat de GSP

Astrologul Valeriu Pănoiu (30 de ani) a anticipat pe 6 ianuarie, pentru cititorii GSP, paşii pe care i-au făcut după aceea Bogdan Stancu, Piţurcă, Mutu şi Eric de Oliveira

Dumitru Dragomir, oracolul din Bălceşti, şi-a găsit un rival redutabil! Abia au trecut 14 zile de cînd GSP a publicat previziunile astrologului Valeriu Pănoiu şi patru dintre acestea s-au şi adeverit.

Prima predicţie confirmată din materialul intitulat "Astrele prevăd că 2011 va fi anul sporturilor de echipă" se referă la Adrian Mutu.

"Mutu se mută"

Previziunea

"Mutu are şansa de a semna un contract avantajos, profitabil, pînă în iunie. E posibil să-şi mute locuinţa sau să se mute în altă parte cu familia".

Ce s-a întîmplat

În chiar ziua apariţiei articolului în Gazeta Sporturilor, adică 6 ianuarie, Adrian Mutu a plecat fără explicaţii de la antrenamentul Fiorentinei, încercînd să-i determine pe oficialii viola să-l transfere. Mutu este suspendat şi nu mai are viitor la Florenţa. Aşteaptă o reconciliere pentru a semna "contractul vieţii", cum s-a exprimat impresarul său, Ioan Becali.

A anticipat şi plecarea lui Piţurcă

A urmat despărţirea anticipată dintre Victor Piţurcă şi patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu.

Previziunea

"S-ar putea ca Victor Piţurcă să renegocieze contractul în avantaj personal, mai ales financiar, dar pînă la începutul verii este de aşteptat să facă o mutare radicală, poate la sfîrşitul campionatului sau chiar înainte".

Ce s-a întîmplat

Piţurcă n-a plecat, dar a fost demis. Finanţatorul Adrian Mititelu l-a suspendat pe fostul selecţioner în noaptea de 11 ianuarie. Piţurcă cere despăgubiri de 5 milioane de euro, plus 1,5 milioane de euro, bani pe care pretinde că i-a investit în Universitatea Craiova.

"Eric, în casă nouă"

La întrebarea "Naturalizarea brazilianului Eric de Oliveira va fi făcută în regim de urgenţă, astfel încît să poată fi folosit cît mai repede de naţionala României?" astrologul Valeriu Pănoiu a prezis indirect plecarea mijlocaşului de la Gaz Metan Mediaş.

Previziunea

"Pînă în martie sînt şanse ca Eric să-şi găsească o nouă casă, ori, în cazul de faţă, cetăţenia română".

Ce s-a întîmplat

Eric (25 de ani), cel mai bun strainer din Liga 1 în ancheta GSP, i-a anunţat pe conducătorii lui Gaz Metan că a semnat cu gruparea ucraineană Karpati Lvov.

Stancu, mai devreme cu trei zile

Ultima previziune anticipată corect de astrologul Valeriu Pănoiu este cea referitoare la Bogdan Stancu. Aproape că nici nu mai contează că transferul atacantului stelist s-a perfectat cu trei zile mai devreme decît au arătat astrele.

Previziunea

"Stancu, născut în zodia Racului, este foarte avantajat în ceea ce priveşte cariera între 23 ianuarie şi 4 iunie. Aşadar, Stancu poate fi pe val. Pentru el, ceea ce i se întîmplă vine ca o recunoaştere a valorii".

Ce s-a întîmplat

Steaua l-a transferat ieri pe Bogdan Stancu la Galatasaray, pentru 6 milioane de euro.

Alte previziuni în aşteptare
- Mircea Lucescu şi Liga Campionilor: "La jumătatea lunii februarie, cînd e «dubla» cu AS Roma din «sferturi», poate veni pentru el o dezamăgire. Dacă trece de acest hop, calea lui spre atingerea acestei aspiraţii e mult mai uşoară".
- Răzvan Lucescu: "Ne poate califica la Euro 2012".
- Hagi: "El s-ar putea să fie pus în situaţia de a-şi revizui atitudinea faţă de propria valoare. S-ar putea gîndi mai bine dacă antrenoratul i se potriveşte cu adevărat, l-ar putea bate gîndul să se reorienteze spre altceva, care i s-ar potrivi mai bine".
- Sporturi: "Din martie, putem ieşi în faţă foarte bine cu sporturile de echipă".


"Nu e de mirare că previziunile au început deja să se adeverescă, fiindcă 2011 e anul surprizelor. Mai ales de la sfîrşitul lunii ianuarie şi pînă în vară, răsturnarile de situatie se vor ţine lanţ. Lumea sportului nu are cum să fie ocolită"
Valeriu Pănoiu, astrolog

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
deea_87
deea_87  •  21 Ianuarie 2011, 09:11

Ati depasit demult limitele penibilului,ati devenit de-a dreptul patetici! Intre 2 articole despre cioban ati aruncat unul despre ghicitori in stele si continuati sa insistati ca voi sunteti ziaristi.

crystian_tm
crystian_tm  •  21 Ianuarie 2011, 07:29

Nu pot sa cred cat de penibil e subiectu asta...cred ca am fi 20 milioane de astrologi cel putin la fel de buni ca marele Nostradamus asta...dar nu asta conteaza, conteaza ca ne irositi vremea cu astfel de articole. In schimb sunt de acord cu el la un singur aspect citez de mai sus: "- Răzvan Lucescu: "Ne poate califica la Euro 2102". Da la 2102 poate mai prindem si noi un european...numai ca Lucescu ar trebui sa aiba la vremea aia vreo 130 de ani :)

sorin_steaua
sorin_steaua  •  21 Ianuarie 2011, 05:00

practic el n-a prevazut nimic, cum s-a exprimat el acolo ma exprimam si eu si eram si eu mare astralog. Subscriu la comentariul de mai jos: "astia sunt niste sarlatani" PS: cati bani ati luat sa scrieti articolul asta? pps: sper sa nu-mi stergeti comentariul

Vezi toate comentariile (5)
Comentează