GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ARBITRI

Alexandru Tudor la Radio GSP: "Arbitrii nu se simt respectaţi în Liga 1" » Ce l-a impresionat la un meci al Franţei lui Zidane

Articol de GSP - Publicat marti, 08 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat marti, 08 ianuarie 2013 16:11

Alexandru Tudor a fost invitatul emisiunii 4-3-3 de la Radio GSP unde a vorbit despre situaţia arbitrajului din România. "Centralul" bucureştean a explicat de ce se simte mai bine să arbitreze în străinătate şi a povestit un episod interesant la care a fost martor.

Tudor crede că arbitrajul din Liga 1 este în creştere: "Există calitate în arbitrajul românesc, cu siguranţă a arătat o creştere în ultima perioadă. Dar noi nu ne simţim respectaţi în Liga 1, iar în străinătate totul este la nivel înalt. Este altceva acolo şi se vede. Ovidiu Haţegan şi Cristian Balaj sînt doi arbitri foarte buni, au dovedit-o în ultimii ani. Cel mai important este să fii corect, nu este nimic special în asta"

"Brad Pitt" a povestit şi un moment inedit de la un meci al naţionalei Franţei pe care l-a arbitrat: " Zidane tot avea cîte ceva să comenteze, era mereu nemulţumit. Dar Desailly l-a pus imediat la punct. I-a spus să plece şi să joace, că asta e treaba lui, nu să discute cu arbitrul".

Emisiunea 4-3-3 este în fiecare marţi, de la ora 12:00, la Radio GSP.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
rochi.rafinament
rochi.rafinament  •  08 Ianuarie 2013, 22:24

respectati pt ce? ca faceti meciuri praf? ca sunteti ridicoli? orbi? beizadele gen Avram sau nulitatea de Teo? prefer sa va injur in continuare!

calinescu_
calinescu_  •  08 Ianuarie 2013, 17:10

CE RESPECT MERITI TU , CAND TE COMPORTI IN CONTINUARE CA UN SUPORTER FANASTIC AL STELEI ....?????? TU NU TE MULTUMESTI SA-I AVANTAJEZI PE STEAUA ,CE MAI MULT ,DEZAVANTAJEZI SISTEMATIC PE TOTI ADVERSARII STELEI IN LUPTA PENTRU TITLU ....!!! PE DINAMO I-AI AJUTAT O SINGURA DATA IN MECI CU CFR CARE SE LUPTA LA TITLU CU STEAUA ....!!!! SINCER NU STIU DACA ESTI NUMAI SUPORTER SAU ESTI PLATIT PENTRU ACESTE SERVICII ....!!!! SI INTR-UN CAZ SI IN CELALAT, NORMAL AR FI SA TE LASI DE ARBITRAJ ....!!!!

biid
biid  •  08 Ianuarie 2013, 17:09

Ce coincidenta???!!!!. Asa a declarat si cel mai mare hot din Romania!.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează