GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ANCELOTTI A FOST ÎN WEEK-END LA BUCUREŞTI

Aventurierul

Articol de - Publicat marti, 01 iulie 2008 00:00

Între finala Euro şi discuţii despre transferuri, antrenorul Milanului şi-a făcut cîteva noi cunoştinţe feminine prin localurile de lux.

Carlo Ancelotti şi-a petrecut week-end-ul la Bucureşti. Vo­iajul în secret al antre­no­ru­lui lui Milan nu pare axat pe eventualul transfer al lui Lobonţ ori al altui român. Sau pe afaceri. Ita­li­a­nul de 49 de ani ar avea o iubită în România.Potrivit presei penin­su­­la­re, Ancelotti nu s-ar mai în­ţe­lege cu soţia de o perioadă de timp şi a încercat o aventură în Capitală.

Tehnicianul “rossonerilor” a ve­nit vineri, iar sîmbătă după-amiază a colindat localurile de lux, fiind vă­zut la “Casa di David” şi apoi la “Fra­­telli”, unde a dat autografe celor care l-au recunoscut.I-au ţi­nut companie agentul lui Mutu, Mas­simo Brambati, şi soţia aces­tu­ia, Catrinel Menghia. Prilej cu care top­modelul i-ar fi prezentat şi cîte­va colege de podium.

Duminică, Ancelotti şi-a con­ti­nu­at periplul. La 4 după-amiază a vi­zitat cel mai atractiv obiectiv tu­ris­tic, Casa Po­po­rului, unde s-a po­zat alături de cîţi­va fani. Iar seara a lu­at cina cu Giovanni Be­cali în He­răs­­trău, la “Trattoria Il Calcio”, unde a văzut finala Euro la o masă de zece persoane, între care am re­marcat două brunete şi o blondă.

Carlo s-a certat cu soţia?

E căsătorit cu Giuliana (foto) de 25 de ani. Au împre­u­nă o fată şi doi bă­ieţi, dintre care Davide (19 ani) s-a transferat re­cent de la Mi­lan la Borgo­ma­nero în liga a 5-a.An­celotti a cunoscut-o pe Giuliana (45 de ani) cînd aceasta era stewar­de­să la Alitalia. În ulti­me­le luni au apărut însă zvo­nuri pri­vind o des­tră­mare a cu­plu­lui, an­tre­norul fiind combinat cu mai multe vedete tv.

I-a fost propus Lobonţ?

Becali ar fi sondat în discuţiile cu An­celotti terenul pentru Lobonţ, care e monitorizat de scouterii lui Milan de aproape un an.Even­tualul transfer i-ar îndeplini o mare do­rinţă lui Loby, portarul de 30 de ani al “cîinilor” care a spus că visul său e să joace în “rossonero”. In­te­re­­sant e că Milan l-a dorit pe goal­ke­eper şi-n 1999, cînd era o spe­ran­ţă şi juca la Rapid. Dinamo e dis­pu­să să-i dea drumul pentru 3 mi­li­oa­ne de euro, iar suma nu ar fi o pro­blemă pentru Milan. Care are a­cum 3 portari: Dida (35 de ani), Ab­biati (30) şi Kalac (35).

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
 •  01 Iulie 2008, 10:44

Grande Carletto...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează