GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  CUPA CORNEL DINU

Cupa Cornel Dinu merge mai departe. A ajuns la a 3-a ediţie

Cornel Dinu
Cornel Dinu

Articol de - Publicat miercuri, 11 iulie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 11 iulie 2012 10:59

Au demarat înscrierile la a 3-a ediţie a Cupei Cornel Dinu, competiţie de fotbal amator dedicată angajaţilor companiilor din ţară.

Primele turnee "au fost de mare succes", cum afirma chiar administratorul delegat al roş-albilor, Cornel Dinu, iar următorul turneu final va începe în prima zi a lunii septembrie. Şi-ar trebui să se încheie la jumătatea lunii noiembrie.

Formaţiile companiilor se vor întrece timp de 3 luni pe terenuri sintetice, beneficiind de cele mai bune condiţii, mai ales că partidele sînt oficiate de arbitri delegaţi de către FRF.

Dacă la prima editie au fost inscrise 24 de echipe iar la cea de-a doua, 32, organizatorii si-au propus ca, incepand de la cea de-a 3-a editie, numarul echipelor sa creasca la 40 sau chiar 48 de formatii.

Turneul se va disputa pe terenurile sintetice din Herăstrău, iar Cornel Dinu va monitoriza, ca şi pînă acum, desfăşurarea competiţiei ce-i poartă numele. Totodată, la meciuri vor mai asista, în funcţie de programul echipei, şi jucători ai clubului din Ştefan cel Mare. Se doreşte a se organiza din nou un meci demonstrativ între foste glorii din fotbalul românesc. Informaţii despre competiţie se pot obţine accesînd site-ul www.cupacorneldinu.ro.

"Sînt mîndru de această competiţie care mă face să retrăiesc momente frumoase din viaţa mea. A vedea oameni de toate vîrstele jucînd fotbal este una dintre bucuriile mele cele mai însemnate" - Cornel Dinu, administrator delegat Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
mario_2987
mario_2987  •  11 Iulie 2012, 11:29

A ramas singurul spirit suta la suta pur sange dinamovist din clubul ala la ora actuala prin care n-e definim ca si dinamovisti ...RESPECT MISTER

Vezi toate comentariile (1)
Comentează