Articol de GSP - Publicat joi, 08 august 2013 00:00 / Actualizat joi, 08 august 2013 11:08

De azi, împreună cu Gazeta Sporturilor, găseşti al patrulea volum al unui prestigios curs de engleză pentru copii, marca Pearson-Longman: Holiday English.

Seria cuprinde 5 volume, carte şi CD, ce apar în fiecare zi de joi împreună cu Gazeta Sporturilor şi care conţin exerciţii complete de ascultat, citit, scris şi vorbit. Ea a fost concepută pentru copii, astfel că desenele, cântecelele şi activităţile interactive îi vor fascina pe cei mici pe tot parcursul vacanţei de vară.

Într-un mod amuzant, copiii îşi vor consolida cunoştinţele de limba engleză dobândite în timpul şcolii şi grădiniţei.

Gazeta te trimite la Londra!
O dată cu apariţia acestei serii, Gazeta Sporturilor a lansat şi un concurs. Cu 4 din cele 5 serii unice de pe CD-urile Holiday English poţi câştiga o SUPEREXCURSIE la Londra pentru familia ta (4 zile, 3 nopţi) oferită de Paralela 45. Seriile pot fi completate în talonul ce apare în fiecare joi în Gazeta Sporturilor şi expediat prin poştă sau pot fi înscrise online în formularul ce este publicat pe www.gsp.ro. Formularul poate fi găsit AICI.

Volumele din seria Holiday English apar în fiecare joi la chioşcurile de ziare, doar împreună cu Gazeta Sporturilor, la un preţ foarte bun: doar 12,99 lei. Dacă nu ai mai găsit la chioşcuri volumele Holiday English le poţi comanda la numărul de telefon 021.406.65.21 sau pe e-mail la [email protected].

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”