GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DORINEL LA DNA

Din peste 8.000 de voturi, 54 la sută l-au indicat nevinovat pe Dorinel. Încă nu fusese chemat la DNA

sondaj dorinel munteanu
sondaj dorinel munteanu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 mai 2010 00:00

După apariţia în Gazeta Sporturilor a materialului scris de Justin Gafiuc, din care reieşea clar că Dorinel va fi chemat la DNA Piteşti în CALITATE DE MARTOR,  nu de acuzat, gsp.ro a iniţiat un sondaj. Întrebarea pusă era dacă Dorinel se face vinovat de ceea ce îl acuză Adrian Porumboiu.

 

Este vorba în principal de meciul Craiova-Oţelul, 3-0, dar aşa au revenit pe tapet mai multe scandaluri în care Dorinel Munteanu era acuzat după meciuri jucate împotriva Stelei. Atît pe Adrian Porumboiu, cît şi pe Cornel Penescu, Dorinel i-a acţionat în judecată pentru calomnie, singura reacţie pe care putea să o aibă un om care se ştie nevinovat.

GSP.ro te invită să votezi acum într-un nou sondaj. De ce crezi că este chemat Dorinel Munteanu la DNA?

Iată rezultatele sondajului de ieri:

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (3)
 •  26 Mai 2010, 14:38

ati pus altfel intrebarea ,nu sinteti corecti,de fapt sinteti un ziar de k ak at

 •  26 Mai 2010, 12:08

de ce trebuie sa faceti sondaje de genul asta?asta se numeste instigare!chiar nu mai sunt subiecte pe lumea asta?va transformati in 0ziar exact ca 0TV si e pacat...e pacat de munca voastra!va mai intrebati de ce a ajuns tara asta unde a ajuns!

 •  26 Mai 2010, 11:56

pai au votat stelistii de teama ca echipa lor iubita sa nu intre in B, unde-si are locul(ma refer doar la perioada Jiji)...sunt insa convins ca daca e vinovat DNA o sa-l execute.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează