GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  CĂRȚI

EXCLUSIV De mîine îi puteți citi pe Gigi Becali sau MM Stoica » Ce decizie a luat Biblioteca Națională

Articol de - Publicat miercuri, 03 februarie 2016 12:28

Biblioteca Națională a decis ca, începînd de mîine, pînă pe 31 martie, să expună mai multe cărți scrise de deținuți, în perioada 2010-2015. Expoziția se va desfășura la parterul Bibliotecii Naționale 

Campania se numește "Cărți cu răspundere limitată". Vor fi expuse 63 din cele 400 de titluri scrise de deținuți. Surse GSP susțin că printre autori vor fi cu siguranță Gigi Becali, Mihai Stoica și George Copos.

"Am avut o mare cerere, atît de la presă, cît și de la oameni simpli, care doreau să citească lucrările scrie de deținuți", a spus pentru GSP.RO Carmen Mihaiu, director Marketing și Comunicare în cadrul Bibliotecii Naționale.

 

IATĂ TITLURILE CELOR 35 DE CĂRȚI PUBLICATE DE CONDAMNAȚII CARE AU LEGĂTURĂ CU FOTBALUL

Gigi Becali (patronul Steaua): "Parlamentul Europei şi Parlamentul României", "Becali şi politica", "Becali şi Steaua", "Muntele Athos - patria ortodoxiei"

Ioan Becali (fost impresar): "Manualul investitorului în fotbal", "Statutul jucătorilor de fotbal, prin prisma regulamentelor interne şi internaţionale"

Ioan Niculae (patron Astra): "Bioetanolul, combustibilul viitorului"

Dinel Staicu (fost patron U Craiova): "Interacţiunea electromagnetică şi cogenerarea energiei electrice", "Ascensiunea şi prăbuşirea băncilor în contextul globalizării", "Concept atipic şi inedit sub impactul globalizării economice", "Creditul social fiscalizat, factor mobilizator de relansare a economiei", "Foreign policy", "Golden action", "Piaţa de capital fiscalizat", "Reforma bancară şi fiscală", "Raportul de cauzalitate între creditare şi criza economico-financiară", "Pandemia crizei capitaliste după 24 ani de eră ceauşistă"

Gigi Neţoiu (fost patron U Craiova şi acționar la Dinamo): "Finanţarea agriculturii româneşti, înainte şi după aderarea României la Uniunea Europeană, "Evoluţia exploataţiilor agricole în România", "Evoluţia economică a Olteniei"

Cristian Borcea (fost acționar Dinamo): "Am fost preşedintele unui vis - Dinamo Bucureşti

George Copos (fost patron Rapid): "Alianţe matrimoniale în politica principilor români din Ţara Românească şi Moldova", "Franciză vs management în industria hotelieră", "Tăşnadul medieval", "Turismul european durabil şi provocările lui", "Turismul - vector de interculturalitate"

Gică Popescu (fost fotbalist și impresar): "Abordări teoretice şi practico-metodice ale predării jocului de fotbal în centrele de copii şi juniori din perspectivă interdisciplinară", "Consideraţii privind optimizarea strategiei de promovare a jocului de fotbal la nivel şcolar", "Fotbal pentru viitori fotbalişti profesionişti", "Personalitatea sportivului"

MM Stoica (fost președinte Oțelul, Urziceni și Steaua): "Ultimii 11"

Cornel Penescu (fost patron FC Argeș): "Comunicarea în spaţiul public", "Managementul mass-media. Şedinţa de redacţie în presa locală", "Jurnalismul de investigaţie şi particularităţile sale în presa locală românească", "Presa online din Argeş".

 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
mircea1957
mircea1957  •  03 Februarie 2016, 19:35

Nu pot sa cred ca afost cerere dupa cum se spune. Nu pot sa cred ca asta este nivelul Romanului, inclusiv celui care activeaza in presa. As vrea sa ne dea si niste amanunte ca de exemplu : se tipareste pe hartie igienica; care este pretul sulului? Ca sa stiu daca merita efortul sa achizitionez cateva volume-sul.

gabryel28
gabryel28  •  03 Februarie 2016, 17:46

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kilimanjaro
kilimanjaro  •  03 Februarie 2016, 17:16

Oh, hartie igienica. Are si poze? :)))))

Vezi toate comentariile (9)
Comentează