GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  CADOU

FOTO Cristiano Ronaldo junior, răsfăţat de tatăl său cu un Audi în miniatură :D

Cristiano Ronaldo Junior și jucăria de lux +3   FOTO
Cristiano Ronaldo Junior și jucăria de lux

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 decembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 26 decembrie 2012 20:30

Cristiano Ronaldo a fost un Moş Crăciun darnic pentru fiul său, Cristiano Jr, căruia i-a făcut un cadou special: o maşină ca aceea pe care a primit-o el de la sponsorul lui Real Madrid, Audi.

Pentru  ca fiul său să nu fie mai prejos ca celebrul său tată, Ronaldo i-a luat micuţului un Audi alb, în miniatură, cu care acesta s-a jucat de Crăciun alături de vărul său. Portughezul nu este primul fotbalist care face îi un astfel de cadou fiului, şi Nuri Şahin cumpărîndu-i micului Omer un Mercedes asemănător cu al său (foto 4).

Ronaldo se află în vacanţă în Portugalia, urmînd să revină la pregătiri alături de Real Madrid pe 30 decembrie, pentru a pregăti meciul cu Real Sociedad, de pe 6 ianuarie.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
gest
gest  •  27 Decembrie 2012, 12:23

bosketarilor..a`ti sters comentariu` ..betivilor! moartea`i pe voi ajajaajajaja

Vezi toate comentariile (1)
Comentează