GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  CONCEDIU ÎN ROMÂNIA

FOTO Vacanţă la Mamaia » Un internaţional francez de la Manchester City îşi petrece concediul pe litoralul românesc!

Foto: Telegraf-Constanța
Foto: Telegraf-Constanța

Articol de - Publicat joi, 31 iulie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 30 iulie 2014 22:37

Bacary Sagna îşi petrece ultimele zile de vacanţă înaintea debutului pregătirilor cu Machester City pe litoralul românesc. Internaţionalul francez a sosit în urmă cu câteva zile în Mamaia, împreună cu fratele său şi mai mulţi prieteni. S-a relaxat la piscina unui club de fiţe din nordul staţiunii, bucurîndu-se de soarele arzător şi de muzică. 

"Am mai venit la Constanţa în urmă cu vreo zece ani, când eram la Auxerre, şi am jucat împotriva Farului în Cupa UEFA Intertoto. Mi-a plăcut mult şi le-am spus prietenilor mei că ar fi frumos să vizităm o altă ţară, cu o cultură diferită, aşa că am decis să venim în România. Ne place mult la Mamaia! Ar fi trebuit să ajungem încă de anul trecut, dar am ales atunci să mergem la Ibiza", a mărturisit fundaşul dreapta în vârstă de 31 de ani. 

Sagna a fost coechipier cu Daniel Niculae la Auxerre, cei doi jucînd împotriva Farului în 2006, în Cupa UEFA Intertoto, dar francezul nu s-a mai întîlnit de foarte multă vreme cu atacantul rapidist: "Nu am mai vorbit de multă vreme cu Daniel Niculae şi chiar mi-ar plăcea să luăm legatura. Chiar el mi-a spus că este o ţară foarte frumoasă. Ştiam acest lucru, pentru că am venit de mai multe ori aici cu naţionala Franţei, cînd am jucat împotriva României. Lumea a fost mereu amabilă, iar vremea excelentă. Aveţi de toate aici, de ce să nu venim?".

Ultimele zile de vacanţă

Francezul de origine senegaleză va mai rămâne cîteva zile la Mamaia, urmînd ca săptămîna viitoare să înceapă antrenamentele la noul său club, Manchester City, care l-a transferat în această vară din postura de jucător liber de contract, după plecarea de la Arsenal.

"Aveam nevoie de odihnă, pentru că a fost un sezon lung în campionat, apoi am mers şi la turneul final din Brazilia. Este perioada perfectă pentru distracţie, mai ales că săptămână viitoare mă întorc la antrenamente. Sînt ultimele zile de vacanţă şi mă bucur de timpul liber la plajă şi piscină. Nu uit însă de sala de forţă, unde merg în fiecare zi", a explicat Sagna, care a dezvăluit şi de ce a acceptat să plece la campioana Angliei: "Este o mare schimbare pentru mine. Am jucat şapte ani la Arsenal, am venit copil şi am plecat bărbat. Cred că a venit momentul să fac un pas înainte, pentru că am nevoie de o nouă provocare. Abia aştept să iau contact cu noul meu club. Îmi doresc să câştig cu Manchesater City tot ce se poate câştiga, inclusiv trofeul Ligii Campionilor".

"Am jucat de mai multe ori împotriva lui Răzvan Raţ şi a fost foarte prietenos cu mine. Îmi aduc aminte de meciul cu care s-a inaugurat Arena Naţională şi de atmosfera senzaţională din tribune"
Bacary Sagna, fundaş Manchester City

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
spivak
spivak  •  01 August 2014, 13:38

Suntem onoraţi! Sărumâna!

conasu_boeru
conasu_boeru  •  31 Iulie 2014, 16:49

Omul a venit sa se bronzeze !

kingme
kingme  •  31 Iulie 2014, 15:35

A venit dupa fufe

Vezi toate comentariile (17)
Comentează