GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Poveste haioasă a lui Florin Motroc: „Am băut câteva păhărele cu țuică înainte de antrenament” » Ce antrenor celebru le-a zis: „Duceți-vă la refacere, că vă faceți de râs”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 noiembrie 2019 14:02

Invitat la emisiunea GSP Live, Florin Motroc (52 de ani), fost jucător la Rapid, a rememorat un moment amuzant petrecut pe durata carierei sale de fotbalist. 

„Am prins colegi care au venit băuți la antrenamente. Mi s-a întâmplat și mie, aveam 22-23 de ani. Jucam la Bacău și eram cu portarul Nicu Alexa, care avea unele probleme în familie. După primul antrenament al zilei, Alexa mi-a zis să merg la el acasă. 

Avea un paravan în mijlocul sufrageriei, el se certase cu soția, urmau să se despartă. Mi-a zis să-mi dea un pahar de palincă. Am băut un păhărel, apoi am mai băut altele. Țuica aia mi-a turnat plumb în ghete. Am mers apoi la antrenament, unii mai dădeau pe lângă ea, nu vedeam mingea. 

Cert e că antrenorul nea Costică Ștefănescu ne-a chemat și ne-a spus: «Duceți-vă la refacere, că vă faceți de râs»”, a spus Florin Motroc, la GSP Live.  

Sportul Studențesc, FCM Bacău, Rapid, Ceahlăul Piatra Neamț, Farul Constanța, Sheriff Tiraspol, UM Timișoara și Al-Jahra sunt echipele la care Motroc a evoluat în cariera de jucător. 

Vezi și: 

GSP Live // Încă un nume pentru naționala U21 » Florin Motroc îl provoacă pe Burleanu: „Vorbesc rezultatele pentru mine” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează