GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  GIMNASTICĂ

VIDEO Marian Drăgulescu înapoi pe băncile școlii :D La ce materie a avut probleme gimnastul: „Din cauza asta am rămas «pe toamnă»”

Marian Drăgulescu
Marian Drăgulescu

Articol de - Publicat luni, 03 aprilie 2023 16:42 / Actualizat luni, 03 aprilie 2023 17:27

Prezent la Colegiul Național Iulia Hașdeu și la Liceul Teoretic Ady Endre, din București, fostul medaliat olimpic Marian Drăgulescu le-a împărtășit elevilor experiențele sale sportive, dar și ce trebuie să facă pentru a duce o viață sănătoasă.

Gimnastul a mărturisit care a fost materia școlară care i-a pus cele mai mari probleme și ce i-a plăcut cel mai mult să învețe.

A scris istorie în tricoul CFR-ului, dar acum are un restaurant și o pensiune în Cluj: „Mă simt aici ca la mine acasă, în Portugalia”
VIAȚA DUPĂ FOTBAL
A scris istorie în tricoul CFR-ului, dar acum are un restaurant și o pensiune în Cluj: „Mă simt aici ca la mine acasă, în Portugalia”

VIDEO. Marian Drăgulescu: „Mă descurcam la matematică, dar nu mi-au plăcut istoria și fizica”

„Când eram mic, mă descurcam la matematică pentru că nu aveam foarte mult de tocit. Și limbile străine mi-au mai plăcut. Istoria și fizica mi-au dat ceva bătăi de cap. O singură dată am rămas «pe toamnă», în clasa a 7-a, la istorie. M-am pus cu burta pe carte și de atunci n-am mai ajuns în acea postură”, a povestit Marian Drăgulescu.

Marian Drăgulescu despre Gică Hagi: „M-a inspirat să fac o Academie”

Marian Drăgulescu a mai mărturisit în cadrul aceleiași vizite că îl admiră foarte mult pe Gheorghe Hagi și că urmărește partidele celor de la Farul Constanța.

„Din Liga 1 urmăresc Farul Constanța. Îmi place domnul Hagi pentru tot ceea ce face la club. El este un antrenor foarte bun. A creat și acea academie, pe care -a inspirat și pe mine să o fac. E o persoană muncitoare și serioasă, valori pe care le admir și îmi doresc să mi le asum și eu”, a precizat Marian Drăgulescu.

Citește și alte știri:

Ioan Andone a dezvăluit pe cine o vede campioană a Superligii: „E în pole-position” » Nu e CFR Cluj!

E decis! Mircea Lucescu se desparte de Dinamo Kiev la vară » Clubul ucrainean îi caută deja un înlocuitor

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează