Articol de GSP - Publicat marti, 01 aprilie 2014 00:00 / Actualizat marti, 01 aprilie 2014 01:49

Gazeta Sporturilor a lansat platforma în care cititorii vor avea la dispoziţie o ediţie digitală. Mai exact, o aplicaţie cu ajutorul căreia cititorii vor lectura online, contra cost, Gazeta pe care nu o pot cumpăra în ziua respectivă de la chioşcul de presă.

Cristi Chivu a anunţat că se retrage, la 33 de ani. Chinuit de numeroase accidentări, cea mai recentă, la un deget al piciorului drept, fiind decisivă, fostul fundaş pune punct unei cariere extraordinare, în care a cîştigat cele mai importante trofeele la nivel de club şi a participat cu naţionala la două turnee finale de Campionat European.

Gazeta îi dedică azi o ediţie specială fostului căpitan al României. În ziarul de marţi veţi găsi 12 pagini cu detalii inedite despre cariera sa, momente memorabile, cifre reprezentative precum şi planurile de viitor ale lui Chivu.

Nu rata ediţia specială, disponibilă la chioşcuri şi în platforma digitală!

Foarte multe dintre articolele publicate în ediţia tipărită a  Gazetei Sporturilor nu apar şi pe www.gsp.ro. Pe net, ele sînt  disponibile de acum doar în Gazeta Digitală, replica online a singurului ziar de sport tipărit de la noi.

 

611301-gsp.jpgClick aici pentru a accesa Gazeta Digitală!

Gazeta Digitală poate fi accesată contra cost, iar plata se face foarte simplu, prin card ori prin SMS. O ediţie costă doar 0,3 € Ă TVA, iar abonamentele au şi ele preţuri foarte atractive: 3€ Ă TVA pentru o lună, 6€ + TVA pentru 3 luni sau 10€ Ă TVA pentru 6 luni. Ziarul care ajunge la chioşcurile de presă în zorii zilei poate fi citit în platforma Gazeta Digitală mult mai devreme, începînd cu ora 01:00.


Citește și:

UEFA a dat verdictul » Ce se întâmplă cu licența europeană a Corvinului
Liga 2
UEFA a dat verdictul » Ce se întâmplă cu licența europeană a Corvinului
Cum poate arăta FCSB în preliminariile Ligii Campionilor » Două variante de echipă: realistă și SF
Superliga
Cum poate arăta FCSB în preliminariile Ligii Campionilor » Două variante de echipă: realistă și SF
E oficial » Dani Coman a fost prezentat oficial la noua echipă
Liga 2
E oficial » Dani Coman a fost prezentat oficial la noua echipă

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”