GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  INAUGURARE

Preşedintele FIFA a inaugurat baza de la Buftea: "Inima mea bate pentru România"

Articol de GSP - Publicat marti, 06 septembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 06 septembrie 2011 14:11

Preşedintele FIFA Sepp Blatter a inaugurat astăzi complexul sportiv de la Buftea, eveniment la care au mai participat, printre alţii, prim-ministrul Emil Boc, primarul din Buftea, Ion Stoica şi, ca invitat special, slovacul Frantisek Laurinec, membru în Comitetul Executiv UEFA.

Sepp Blatter şi Mircea Sandu au dezvelit două plăci ce au marcat evenimentul, după care au avut loc discursuri ale celor prezenţi. La Buftea s-au jucat pînă acum meciuri de juniori şi chiar partide din CE Under 19 de anul acesta, cîştigat de naţionala Spaniei.

"Am intrat în lumea bună a fotbalului, odată cu aceste investiţii. Avem un proiect generos pentru viitorii ani, care să ne dea siguranţa că vom avea şi performanţe. Vom face toate demersurile ca fotbalul românesc să-şi recapete locul, la un nivel înalt", a spus preşedintele Mircea Sandu.

"Inima mea bate pentru România azi, e un moment important pentru acseastă ţară, sînt onorat şi bucuros să fiu prezent aici la Buftea, pentru inaugurarea acestui complex, dar şi a noului stadion. Vorbesc în numele întregii familii a fotbalului cînd le mulţumesc tuturor pentru crearea acestui minunat complex. Acest centru este gata, funcţional, nu este doar pentru echipele naţionale ale României ci pentru toţi tinerii care vor să facă sport. Aveţi o ţară minunată, mare, fotbalul trebuie să aducă toţi oamenii împreună, în spirtul respectului şi fair-play-ului. Am zis că inima mea bate pentru România, dar cînd va începe meciul de diseară şi voi intra în stadion, voi redeveni neutru", a declarat preşedintele FIFA, Sepp Blatter.

Premierul Emil Boc, care a împlinit azi 45 de ani, a primit de la Mircea Sandu un tricou al naţionalei României, cu numele său şi vîrsta împlinită.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (13)
ravanelly
ravanelly  •  06 Septembrie 2011, 22:49

pe acest blatter il doare in exact in fata ppppppp uuuuu lllllll iiiiiii la 10 metri ,de toata romania. inima lui bate pt bani si interese restul e poveste!

schustysb
schustysb  •  06 Septembrie 2011, 21:11

daca a-ti remarcat boc, blatter si primaru din buftea sunt aproape egali la inaltime :)))

puscarie_pe_viata
puscarie_pe_viata  •  06 Septembrie 2011, 17:29

e clar, nimeni nu-l va putea da jos pe Sandu niciodata pentru ca este sustinut puternic de-acolo de sus. numai daca se gaseste cineva sa-l impuste sa ne scape de boala asta incurabila

Vezi toate comentariile (13)
Comentează