GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ALEGERI

Propulsat de Liga Campionilor » Marius Stan e noul primar al Galaţiului

Marius Stan a reuşit la Galaţi: e noul primar al oraşului +4   FOTO
Marius Stan a reuşit la Galaţi: e noul primar al oraşului

Articol de , - Publicat marti, 12 iunie 2012 00:00 / Actualizat luni, 11 iunie 2012 21:21

Titlul şi Supercupa cîştigate de Oţelul în 2011 l-au ajutat duminică pe preşedintele clubului gălăţean să cîştige alegerile locale. Anghel Iordănescu şi Gigi Becali au făcut scoruri derizorii la Bucureşti.

Doi primari ( Marius Stan - Galaţi, Gheorghe Ştefan - Piatra Neamţ), o încercare eşuată de revenire la vîrf (Dumitru Sechelariu - Bacău) şi alte două clasări la capitolul "şi alţii" (George Becali, Anghel Iordănescu - ambii Bucureşti). Acesta e rezultatul obţinut duminică de oamenii cu notorietate în lumea sportului, care au căutat dobîndirea unor mandate la scrutinul pentru alegerile locale 2012.

Iar ascensiunea cea mai spectaculoasă îi aparţine fostului preşedinte al Oţelului, Marius Stan (55 ani), care s-a aflat la a doua încercare de a cuceri Primăria Galaţi. În urmă cu 4 ani, cînd a candidat din partea PNL, a ieşit doar pe locul 3 şi n-a intrat în turul doi de alegeri, după mecanismul folosit atunci. A obţinut 18,82% din sufragii, spre deosebire de competiţia de alaltăieri, cînd a strîns 48,7% ca reprezentant USL. Împins spre victorie însă, bineînţeles, şi de titlul obţinut anul trecut în fruntea Oţelului, primul din istoria clubului moldav.

Stan rămîne onorific. Codoban preşedinte?
Marius Stan: "Sper ca o dată cu alegerea mea că primar să se întîmple numai lucruri bune cu Oţelul. Vom discuta cu reprezentanţii combinatului pentru a lua repede o decizie privind soarta clubului. Am ales deja un preşedinte, însă îl voi anunţa abia după ce se va rezolva situaţia. Eu voi rămîne doar cu o funcţie onorifică". Zvonurile îl dau pe impresarul Ioan Codoban în fruntea clubului.

Pinalti, ultimul mandat: "Vrea Ceahlăul în Europa"
În schimb, Gheorghe Ştefan "Pinalti" a cîştigat al treilea mandat de primar: "Pentru mine e ultimul, mi-am dat seama că politica e foarte grea. Voi fi alături de sport şi de fotbal, iar în următorii doi-trei ani îmi doresc ca Ceahlăul să ajungă din nou în cupele europene".

O figură aparte a făcut Lia Olguţa Vasilescu la Craiova, unde l-a zdrobit pe fostul primar Antonie Solomon cu o diferenţă de 16,4 procente. Fosta judocană şi-a celebrat victoria îmbrăcată în tricoul defunctei Universitatea Craiova, fluturînd un fular alb-albastru şi făcînd o promisiune războinică fanilor olteni: "Acum pot să spun că voi fi alături de galerie în tot ce va face pentru a aduce echipa-brand a Craiovei acolo unde îi e locul. Îi anunţ pe Mitică şi pe gaşca de la FRF că vin peste ei".

"Oamenii, din păcate, au crezut minciunile lui Romeo Stavarache. Sînt gata să predau Primăriei echipa FCM Bacău şi locul din Liga secundă, vom merge la negocieri. Şi aşa încearcă de doi ani să promoveze cu SC Bacău din divizia a treia şi nu reuşesc!" (Dumitru Sechelariu, fost primar Bacău)

Poantele electorale:
- Gigi Becali îşi va lansa azi DVD-ul pe care a înregistrat tot ce avea de spus pe perioada campaniei, cînd n-a avut voie să mai aibă apariţii televizate în afara spaţiului electoral
- Puiu Iordănescu şi Gigi Becali au obţinut un scor de alcoolemie la alegerile din Bucureşti, fiecare cîte 1,4 %

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
grande.balaci
grande.balaci  •  12 Iunie 2012, 14:18
Postat de steaua.libera pe 12 Iunie 2012, 13:37

Am spus inainte de alegeri ca ciobanul va obtine maxim 3% si am avut dreptate. In Capitala doar 1,4% (din cei 44% care au votat) sunt ciobani/oi. Bucurestenii s-au convins de mult cine este acest personaj. Indraznesc sa spun ca in aproape orice oras din provincie ciobanul ar fi facut cel putin 10%

mai putin craiova...

grande.balaci
grande.balaci  •  12 Iunie 2012, 14:18
Postat de slughita_i_guardiola pe 12 Iunie 2012, 13:39

iar au iesit comunistii de la usl ...... sa vedeti acum saracie ;)

hahhahha..lasa ma ca pana acum au fost cei de la fsn fractiunea dura!!!fac pariu ca, habar nu ai ce inseamna comunism....

slughita_i_guardiola
slughita_i_guardiola  •  12 Iunie 2012, 13:39

iar au iesit comunistii de la usl ...... sa vedeti acum saracie ;)

Vezi toate comentariile (5)
Comentează