GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  GSP SPECIAL

Update: Cosmin Vlad a devenit miliardar din pariuri

Cosmin Valentin Vlad
Cosmin Valentin Vlad

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 iulie 2010 00:00

După întîlnirea cu reporterii gsp, Cosmin a mai făcut cîteva pariuri inspirate şi şi-a atins obiectivul: a devenit miliardar! Cu încă 650 de milioane de lei vechi rulaţi, a obţinut aproape 200.000.000 de lei! Acum, contul său arată frumoasa sumă de 100.000 RON, adica aproximativ 25.000 de euro. Suficient pentru a-şi cumpăra o garsonieră în Mioveni. Aşa cum ne-a declarat, săptămîna viitoare va începe să facă actele pentru a o achiziţiona.

Băiatul obişnuieşte să mizeze sume consistente pe evenimente cu cotă mică. Din banii obţinuţi vrea să renoveze apartamentul părinţilor şi să-şi ia jenţi pentru maşină

Cosmin Valentin Vlad sau Vladimir, aşa cum e cunoscut pe internet, e un tip aparte. Locuieşte în Mioveni şi, în ultimele trei săptămîni, şi-a umplut contul cu 80.000 de lei, echivalentul a aproape 20.000 de euro! Băiatul e economist, însă marea sa pasiune sînt pariurile. Şi nu unele normale, ci pe sume extrem de mari.

"Îmi place să risc!"
La prima vedere, Vladimir pare mai mult un om liniştit şi calculat. Nu-ţi lasă impresia omului gata să mizeze chiar şi 10.000 de euro pe un eveniment sportiv. Totul a început în urmă cu zece ani. La început ca un hobby. "Jucam sume mici pe cote mari, iar de cele mai multe ori le pierdeam. M-am enervat într-o zi şi mi-am spus: eu sau ei! Mi-am pus tot salariul, 1.200 de lei, într-un cont şi am început să pariez!", povesteşte tînărul.

Continuă: "Din 1.200 de lei s-au făcut 1.300, 1.400 şi aşa mai departe". Apoi, aproape toţi banii cîştigaţi erau aruncaţi în joc, pe un singur meci. O spune cu jumătate de gură, dar admite că alocă foarte mult timp pariurilor şi fiindcă nu prea a avut noroc în dragoste: suferă de doi ani după fosta prietenă.

A riscat 10.000 de euro pentru 1000
Vladimir se descrie ca fiind un pic "nebun". Cea mai mare sumă pariată a fost de 10.000 de euro. Adică 110 salarii minime pe economie sau salariul său pe trei ani şi jumătate! S-a întîmplat chiar în ziua întîlnirii cu reporterii gsp. Evenimentul ales a fost un meci amical între o echipă de liga a doua din Cehia şi una de liga a treia. "Ştiu că nu se marchează mult în Cehia, de aceea am pus că nu se dau mai mult de 3 goluri". Cota online era 1,10.

Se uită la ceas, zîmbeşte şi face cu ochiul. Meciul e pe terminate, însă nu schiţează nici un gest de nerăbdare pentru a afla rezultatul. "Nu am cum să pierd!", spune sigur pe el. Verifică scorul, 1-0, şi spune calm: "Ţi-am spus că iese! Ce-aş fi făcut dacă aş fi pierdut? Aş fi luat-o de la capăt!", spune aproape inconştient. A cîştigat finalmente circa 1.000 de euro, dar, cu o seară înaintel, pierduse 10.000 de euro pe un meci de baschet la juniori: "Erau din banii lor, stai liniştit!".

Pariează live pe tenis
Evenimentele alese de Vladimir sînt în general din tenis. Sistemul său e simplu. Urmăreşte partida pe internet şi mizează că sportivul aflat la serviciu va cîştiga game-ul. "Sînt foarte atent cu evenimentele pe care le aleg. Totuşi, unele pariuri le pun şi pe impulsul pe care-l simt!", mărturiseşte Vladimir.

Povesteşte că şi-a rotunjit serios conturile şi pe meciurile de la Mondialul abia încheiat: "Spania mi-a adus cei mai mulţi bani pe durata competiţiei".

Jenţi pentru Logan şi vacanţă la Tuşnad
Vladimir explică ce are de gînd să facă cu banii cîştigaţi: "Îmi voi lua jenţi noi pentru Logan şi un casetofon. Iar în concediu am să merg 3-4 zile în vacanţă la Tuşnad, acolo e cel mai frumos. În plus, le-am dat bani părinţilor să-şi renoveze apartamentul. Mai tîrziu, sper să-mi pot cumpăra propria mea garsonieră!".

Ai nevoie de aprobare
Pentru a miza sume importante de bani, casa de pariuri trebuie să-şi dea acordul. Acest lucru se face aproape instant, preţ de cîteva zeci de secunde. "Există o limită pentru orice pariu, dar cu aprobarea noastră suma poate creşte. Dacă nu este nimic suspect, atunci ok-ul este dat aproape imediat!", a povestit un angajat al unei case de pariuri.

SFAT: "Niciodată nu paria pe echipele favorite! Rişti să pierzi tot!"

500.000 de euro este suma pe care Vladimir a rulat-o de pe 24 iunie şi pînă în prezent

"Nu aş paria nici 5 lei că România se va califica la Euro 2010! E mult prea riscant! Nu mă gîndesc să renunţ la job-ul meu, acolo am un venit sigur, la pariuri, niciodată nu se ştie"
Vladimir

"Aş miza o sumă importantă că CFR va cuceri şi sezonul viitor campionatul! Au toate mijloacele. Şi pe teren, şi în afara lui!"
Vladimir

"De cînd am început să cîştig, parcă prietenii îmi sînt mai apropiaţi. Chiar mi-au propus să începem mici afaceri"
Vladimir

"Pariurile sînt mai mult decît un hobby. E un mod de viaţă care a pus stăpînire pe mine. Dar e o limită în toate. Cînd îmi ating obiectivul, o las mai uşor"
Vladimir

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
 •  25 Februarie 2012, 15:46

baiatul chiar exista,intra pe pariori.ro si se lauda ca cumpara mecuri de la mafia pariurilor pe 100 de euro.n final a perdut toti banii pe un meci dn Uefa Apoel Nicosia cu nste maltezi,el pariase pe nr de goluri caci in mecul tur se dadusera 9,el credea ca se dau si n retur.S-a dat doar un gol s Vladimr cred ca s-a sinucis,nu ma stie nimeni de el. Asta e vrajeala ieftna pt fraer ca sa ntre in casele de pariuri,oricum mecurle cele mai jucate sunt trucate de casele de paruri s ele castiga mereu,nu fraierul care baga.

 •  03 Ianuarie 2012, 08:42

Articol FALS 1) o garsoniera nu e 30 mii euro in Mioveni (lool ce aberant) 2) cand a pierdut 10 mii euro la un meci nu a zis "e din banii lor nu ai mei" ci si-a smuls parul din cap si a urlat si s-a intrebat "de ce eu doamne" 3) e doar o propaganda ieftina a caselor de pariuri ca tot romanul sa creada ca se pot face bani din pariuri si sa joace 4) la fel de repede cum a facut banii ii va pierde 5) vezi nenumaratele cazuri de oameni care si-au distrus viata pariind sume pe care nu si le pot permite la pariuri

tataie
tataie  •  11 Ianuarie 2011, 07:50

Tind sa cred si eu ca e o vrajeala articolul. E greu de crezut ca baietzica asta a pariat 10.000 euro pe un meci amical de liga 2-3 din cehia pe un under 2.5(mai e varianta sa fi pariat live in ultimele 10-15 min dar nu cred sa fi existat meciul asta live la vreo agentie de pariuri). Mai mult ca sigur e o poveste inventata cu scopul de a prosti oameni disperati sa faca bani rapid si usor, dar e foarte complicat.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează