GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  CUPA COCA COLA

VIDEO+FOTO Pasiune și tensiune la Cupa Coca-Cola » Nervi întinși la maximum la meciul campioanei en-titre

Foto: Ștefan Constantin +3   FOTO
Foto: Ștefan Constantin

Articol de - Publicat sambata, 04 iunie 2016 14:36

Astăzi și mâine se joacă fazele finale ale Cupei Coca-Cola. Meciurile se dispută în parcul Tineretului. Vezi aici detalii și rezultate.

Liceenii care își dispută supremația la Cupa Coca-Cola vor să arate că sunt cei mai buni, iar de multe ori ies la suprafață orgoliile. Asemenea meciurilor tari din Liga 1 și din Europa, partidele de la Cupa Coca-Cola sunt extrem de disputate și tensionate. 

La partida dintre Liceul Tehnologic "Doamna Chiajna", campioana de anul trecut în competiția destinată băieților, și Colegiul Tehnic Aurel Vlaicu a avut loc un mic incident.

Faultat de un adversar, un jucător de la C.T Aurel Vlaicu s-a ridicat nervos de la pământ şi i-a băgat mâna-n gât autorului faultului. Arbitru i-a arătat imediat cartonaşul roşu fotbalistului de la Aurel Vlaicu.

 VIDEO cu momentul

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  04 Iunie 2016, 15:10

mari tensiuni ...da pe ce se bata ?...pe cupe ?...sau le da si bani ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează