GSP SPECIAL  »  ETAPA SUB LUPA  »  PREMIER LEAGUE

Derby în Premier League: Man United joacă acasă cu Arsenal

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 decembrie 2010 00:00

Manchester United - Arsenal (22:00)

Derby-ul etapei din Premier League se joacă pe Old Trafford între United, singura echipă neînvinsă în acest sezon, şi Arsenal, liderul campionatului.

"Tunarii" sunt neînvinşi în ultimele 9 meciuri cu Howard Webb la centru, însă, în acelaşi timp, nu au mai învins Chelsea sau Manchester de 10 partide.

Interesant se anunţă a fi duelul dintre Dimitar Berbatov (cota 2.00 să înscrie) şi Samir Nasri (cota 3.60 să înscrie), cei mai în formă jucători din cele două tabere.

La precedentul meci din Premier League jucat pe Old Trafford, 7-1 cu Blackburn, bulgarul a marcat de 5 ori. În schimb, Nasri vine după o "dublă" de senzaţie cu Fulham, cât şi o reuşită în Liga Campionilor cu Partizan.

Partida 1 X 2
United - Arsenal 1.90 3.25 3.75

BONUS 200 LEI
Sportingbet oferă un bonus de 50% din valoarea primei depuneri, pînă la 200 de lei. Aceasta înseamnă că dacă deschideţi un cont şi îl alimentaţi, veţi primi bonus jumătate din suma depusă. Click aici!

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (3)
manonegra
manonegra  •  13 Decembrie 2010, 17:08

ai dreptate :)....hai arsenal !

vvzl
vvzl  •  13 Decembrie 2010, 14:42

Sa mai adaug ceva, eu intru pe acest site, precum si pe site-urile concurente din pura plictiseala, e ca un obicei prost format. Voi credeti ca faceti trafic prin adaugarea bucatelelor de stiri la fiecare 5 minute, iar prostii dau refresh ca vor sa stie ce s-a mai intamplat. Fals ! 90% din cei ce viziteaza site-urile de sport din Romania, le viziteaza pentru ca nu au altceva de facut.

vvzl
vvzl  •  13 Decembrie 2010, 14:38

E amuzant cum cel mai important meci al etapei de saptamana asta primeste un mic articol pe gsp, nici acela nefiind scris de vreun jurnalist, ci scris de o agentie de pariuri. Voi chiar nu realizati ca ne plictisiti cu atatea stiri despre Steaua, Dinamo si ce-au mai facut actionarii sai? Vrem stiri din fotbal de unde se joaca fotbal, nu de unde se mimeaza.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează