GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  CITEŞTE CE NU AI VĂZUT ASEARĂ LA TV, DUMINICĂ

George Copos: "Mircea Rednic a rupt vestiarul!"

Articol de - Publicat duminica, 23 martie 2008 00:00

La "Fanatik Show", pe Telesport, Grigore Sichitiu, directorul general-adjunct al Rapidului a vorbit despre derby-ul Rapid-Steaua.

GSP vă propune o nouă rubrică. “Citeşte ce nu ai văzut aseară la tv”. Urmărim toate emisiunile de sport şi-ţi facem un rezumat. Aşa că nu trebuie să te impacientezi dacă ai ratat vreo emisiune.

Găseşti a doua zi de dimineaţă în GSP cele mai importante lucruri care s-au spus.

Sichitiu a analizat prestaţia pe care a avut-o arbitrul Deaconu în meciul cu Steaua şi a dezaprobrat modul în care a ales să pună capăt partidei: "Deaconu nu a venit montat să ajute vreuna din echipe, dar în timpul meciului a făcut-o! Vom merge peste tot ca să ne facem dreptate. Noi acceptăm orice numai să nu fie dezavantajată echipă. Putem să primim şi zece etape suspendare numai să se rejoace meciul".

Directorul general-adjunct al Rapidului a comentat şi atmosfera din sînul echipei lui Mircea Rednic, după care a dezvăluit cauza pentru care mini-returul s-a dovedit unul nefericit. "Eu am fost cu echipa în ambele cantonamente şi pot să vă spun că Mircea Rednic şi jucătorii au lucrat excelent împreună. Problemele cred că au venit din cauza transferurilor tîrzii. Nu spun că jucătorii pe care i-am luat ar fi foarte slabi, dar ei vin de la echipe obişnuite ce nu s-au bătut în viaţa lor pentru campionate sau cupe. Doar jucătorii de Champions League pot confirma din prima. La Rapid, din păcate, jucătorii noi trebuie să facă faţă unor responsabilităţi foarte mari. Nu cred că nu aveam bani să facem alte transferuri, dar atît am putut aduce".

Grigore Sichitiu a vorbit despre incidentul care a dus la încheierea prematură a meciului dintre Rapid şi Steaua: "Eu nu spun că nu este răspunderea noastră ce s-a întîmplat pe Giuleşti. Însă, sursele noastre arată altceva. Un grup izolat de spectatori a aruncat cu obiecte împotriva lui Neşu, care i-a spart capul lui Pancu printr-un fault dur. De aici şi paralela cu cazul Bozovic din meciul din tur. Mai e o fază controversată cu Rădoi, care a aruncat înapoi în tribună un obiect şi a provocat spectatorii. Arbitrul Deaconu s-a ascuns după regulament şi nu a vrut să facă tot posibilul ca să continue un joc vital pentru campionat"

Gigi Becali a intervenit telefonic la Fanatik şi a comentat meciul cîştigat în faţa arădenilor lui Gabi Stan: "Dumnezeu nu m-a părăsit. Mi-a dat semnalul la bara UTA-ei. La golul lui Badea mă gîndeam la Dumnezeu, a fost un semn că trebuie să fiu şi mai credincios. Nu mai judec pe nimeni. Steaua a jucat excepţional. A dominat încontinuu, toate cele 90 de minute. Nu am ce comenta la adresa jocului. Am controlat tot"

După aceea, Becali s-a mutat la Realitatea Sportivă unde a continuat tirada despre intervenţia divină: "Am avut mari emotii, desi am jucat foarte bine. Stiam ca vom egala pina la urma, pentru ca la golul lui Badea a fost mina lui Hristos. Cind a ratat Habibou, ma intrebam daca m-a parasit Dumnezeu. Dar dupa golul victoriei, am lacrimat si m-am intrebat daca merit atata iubire din partea Divinitatii. Nu mai sunt sigur daca vom fi pe locul I pina la Paste, dar un lucru e clar: Dumnezeu imi transmite mesaje sa fiu mai pacifist"

La Recursul Etapei, învingătorul liderului CFR Cluj, antrenorul iesean Ionut Popa, a declarat ca a batut echipa lui Ioan Andone neasteptat de usor, dar si ca va cruta Rapidul": "Pe CFR i-am batut mai usor decat speram, nu mai joaca la fel ca in turul campionatului, cand nu le rezistau prea multe echipe. Noi suntem in forma, am batut si Steaua si CFR. I-am bate si pe Rapid, dar ei sunt intr-o pasa mai proasta, asa ca pe ei ii iertam"

Luat la "Foc de intrebari" in cadrul emisiunii Recursul Etapei, Gică Popescu a declarat ca nu a avut nimic de-a face cu discutiile dintre sefii dinamovisti si antrenorul olandez Louis van Gaal, confirmind totodata interesul campionilor pentru tehnicianul batav: "Nu am intermediat nici o discutie intre conducatorii lui Dinamo si van Gaal, ci doar mi-a fost cerut un numar de telefon al antrenorului olandez, printr-o alta persoana, ca sa vorbeasca ei personal cu dumnealui".

Pe Kanal D, George Copos a declanşat un atac furibund la adresa antrenorului său, Mircea Rednic, dar şi împotriva celui considerat responsabil de finalul partidei de pe Giuleşti dintre Rapid şi Steaua.

Patronul rapidist a spus că nu a renunţat la teoria sa, aceea că ceea ce s-a întîmplat la meciul cu Steaua a fost ceva premeditat

"Cred in continuare ca ce s-a intamplat la meciul de joi este o facatura si cred ca din ce in ce mai mult ca a fost ceva premeditat. Nici un rapidist, fericit sau nu, nici un rapidist care a baut putin sau a baut mai mult, nici un rapidist cu scaun la cap nu cred ca putea sa arunce pe teren cand scorul era 1-0 si dominam clar meciul.

Daca va uitati la imaginiile de joi, veti auzi ce spunea crainicul stadionului, dupa un anunt al acestuia din tribuna a zburat o bricheta si Deaconu a oprit meciul. Cred ca a fost o premeditare, motiv pentru care noi ne vom pregati pentru miercuri la Comisia de Disciplina pentru a demonstra asta. Presedintele Uniunii Avocatilor din Romania va apara Rapidul in instantele sportive", a spus Copos hotărît.

Copos: "Deaconu poate distruge fotbalul românesc"
Patronul Rapidului se teme să nu se creeze un precedent şi ierarhia să fie stabilită de gravitatea incidentelor de la un meci. "Crainicul nici macar nu a terminat fraza de a nu se mai arunca din tribuna si in secunda urmatoare s-a aruncat cu o brincheta in teren. Nici nu a terminat propozitia si arbitrul a oprit meciul".

Patronul Rapidului a declarat că se teme să nu se creeze un precedent şi ierarhia să fie stabilită de gravitatea incidentelor de la un meci. "Crainicul nici macar nu a terminat fraza de a nu se mai arunca din tribuna si in secunda urmatoare s-a aruncat cu o brincheta in teren. Nici nu a terminat propozitia si arbitrul a oprit meciul", a declarat Copos la Kanal D.

Patronul giuleştean l-a acuzat pe Rednic că a distrus vestiarul Rapidului."Mircea Rednic a gresit din cauza strategii din aceasta iarna. A gresit toata lumea, si conducerea, si eu, si Mircea Rednic, din cauza transferurilor. Am jucat mult mai bine in turul campoionat, dar am mare incredere in el. In al doilea rand, Rednic a gresit in ceea ce priveste vestiarul".

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (24)
 •  26 Martie 2008, 07:42

NORMAL este sa se respecte regulamentele indiferent de echipa afecatata. dar traim in romania....

 •  25 Martie 2008, 10:22

Eu sunt stelist de cand m-am nascut, dar, cred ca mai bine ar fi daca se rejoaca meciul de la 0-0 minutul 0. normal, 3 puncte ar fi mari,dar nu mi se pare moral fata de jucatorii rapidului.

 •  24 Martie 2008, 15:21

George... Georgeee.. nu ne povestesti de ce a plecat Razvan ?

Vezi toate comentariile (24)
Comentează