GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  IDEILE GAZETEI

Recital Mara

Articol de - Publicat sambata, 26 ianuarie 2008 00:00

Elevii, relaxaţi, în aşteptarea vacanţei. Multe fete pe margine. Băieţii liceului, nu foarte mulţi, dar inimoşi. Baxuri de Cola, staţie, muzică, plăcut. În sală, cald. Afară, urît, noroi, ai nevoie de picioroange să ajungi în parcare.

Fotbaliştii de la Urziceni, punctuali. Şi ei, ca şi elevii, în aşteptarea vacanţei. Mai au un meci, la U Cluj, lanterna roşie. Vor să termine pe podium, ceea ce pentru ei ar fi o mare performanţă. Echipa e abia la al doilea an în prima ligă. Vine şi Alexandru Tudor, la volanul legendarei sale Dacii break albe. Maşina scoate fum şi se aşază stingheră în parcare. Puştii de a douăsprezecea au deja modele străine. Nu vrea să joace, doar să arbitreze. Şi-şi ia treaba în serios, într-o margine a sălii, cu ochiul pe cronometru.

Stelea atrage privirile fetelor. A împlinit săptămîna trecută 40 de ani, dar nu se lasă. Încearcă şi artificii, ieşiri cu mingea la picior şi primeşte aplauze pe măsură. Brandan, fundaşul stînga cu care s-a ciocnit Stelică de-a ieşit dandanaua, primul gol al Mioveniului, e şi el în centrul atenţiei. Pletele latino flutură, ca inimile elevelor. Bilaşco e tăcut şi eficient, ca pe teren. În schimb, Mara întreţine spectacolul. Jonglează, foloseşte exteriorul, face stopuri pe piept la baloane venite din partea cealaltă a sălii, încearcă şi reuşeşte scăriţe. O oră de delectare pentru toată lumea. "Eu aşa joc întotdeauna la sală. E un prilej de distracţie, de bucurie pentru copiii ăştia", spune Bogdan, şi-l credem pe cuvînt.

Treiarul dă la Drept

Bogdan Stelea l-a ales pe cel mai bun jucător din echipa liceenilor. Un puşti mărunţel, dar care şi-a luat tehnica la el cînd a plecat de-acasă. L-a deposedat o dată pe Mara, iar în două rînduri i-a marcat lui Stelică pe colţul scurt. Andrei Haralambie Ghiţă a deprins fotbalul la Luceafărul, cu Marcel Pigulea, dar acum, în ultimul an de liceu, nu mai e legitimat, pentru că vrea să dea la Drept. El se va pregăti la vară la Şcoala Nicolae Dobrin, după ce se va vedea pe lista admişilor.

LICEUL IULIA HASDEU 7
Doru Iordache, Sebastian Zurini, Andrei Stanciu, Andrei Ghiţă, Alexandru Şerban, Costin Chiriţă, Dănuţ Bejenariu, Alin Oprea, Cristian Rădulescu, George Marinescu, Alexandru Puşcaşu, Constantin Manea.
Antrenor: prof. Carmen Dumitrescu

VEDETE 8
Vedete: Pablo Brandan, Marius Bilaşco, Bogdan Mara, Bogdan Stelea
Gazeta: Radu Oprişan (cpt.), Cătălin Gheorghiu, Cătălin Popescu

Antrenor: Andrei Vochin

Arbitru: Alexandru Tudor

Comentator: Cristian "Zup" Damian

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
 •  15 Martie 2008, 00:40

vai ce bine apara doru....il iubesc....e idolu meu....zeu meu....sefu meu.....fana lui cea mai infocata

Vezi toate comentariile (1)
Comentează