GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  CHARLIE HEBDO

Charlie Hebdo apare azi tot cu Mahomed. În trei milioane de exemplare!

Articol de - Publicat miercuri, 14 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 13 ianuarie 2015 21:32

La o săptămînă de la atentatele care au făcut 17 morţi la Paris, săptămînalul de satiră a fost publicat în 16 limbi străine şi distribuit în lumea întreagă.

În week-end, jurnaliştii de la Charlie Hebdo, care au pierdut în atentate 10 colegi, inclusiv cinci caricaturişti, s-au reunit în redacţia Liberation şi au realizat noul număr. Păziţi de o mulţime de poliţişti.

Pe copertă, e tot Profetul Mahomed. "Je suis Charlie", e mesajul său pe o hîrtie A4. Şi titlul: "Tout est pardonne" (Totul a fost iertat), la fel ca filmul francez regizat în 2007 de Mia Hansen-Love.

"Ne-am întrebat: «Ce vrem să transmitem? Ce trebuie să spunem? Şi cum?» Despre subiect, nu aveam nici o îndoială, din nefericire", a declarat Gerard Biard, unul dintre editorialiştii hebdomadarului satiric. Care a dezvăluit că au publicat caricaturile făcute în trecut de victimele de la Charlie Hebdo: "Nimeni nu a fost ucis!".

CH, cu un tiraj de 60.000 de exemplare săptămînal pînă pe 7 ianuarie, a apărut azi în 3 milioane de numere. Încasările de la primul milion vor fi oferite familiilor care au suferit în această tragedie.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
cristinabuc
cristinabuc  •  14 Ianuarie 2015, 19:40
Postat de cpt.ahab pe 14 Ianuarie 2015, 14:23

Si-au cautat-o. Cred ca majoritatea postacilor nici nu stiu in ce consta asa-zisul umor al caricaturistilor alora de doi lei. Ei nu glumeau, ironizau, satirizau, ci insultau, pur si simplu. Au avut o misiune si au indeplinit-o.

alt idiot ! Sunteti multi maica ? :)

xnread
xnread  •  14 Ianuarie 2015, 15:43

Buna ziua.D-nii de la Charlie Hebdo sunt luptatori ai cauzei democratice iar islamizarea Europei este un fact care trebuie sa dea de gandit multora in privinta politicilor imigrationiste ;-) Consider ca daca acei musulmani au ales sa traiasca intr-o societate unde libera exprimare este cuvant de lege, adaptarea la modul patriei adoptive se impune :-);-) "In Roma te porti precum romanii" ;-)

kuna
kuna  •  14 Ianuarie 2015, 14:40
Postat de kuna pe 14 Ianuarie 2015, 14:23

bit.ly/1u3QY7J /// Astea sunt numai despre papa : )))) dar au de toate pentru/despre totzi.

in loc de alea trei stelutze pune L de la Lucica si Y de la Younes

Vezi toate comentariile (18)
Comentează