GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  EXCLUSIV

GSP LIVE „Denise Rifai, ce!?” » Crina Abrudan a spus în premieră întrebarea ascunsă La Măruță

Articol de - Publicat luni, 10 aprilie 2023 12:30 / Actualizat luni, 10 aprilie 2023 12:37

Concurentă la Survivor, Crina Abrudan (45 de ani) a vorbit în direct la GSP Live despre întrebarea misterioasă despre Denise Rifai la care nu a vrut să răspundă în timpul rubricii „Sosuri picante” din emisiunea lui Cătălin Măruță. Fosta prezentatoare a știrilor sportive de la Antenă a preferat să mănânce o buletă picantă de cașcaval, numai să nu dezvăluie ce a fost întrebată.   

Ieșită de la Survivor după o lună de concurs, fosta prezentatoare TV Crina Abrudan a apărut săptămâna trecută la emisiunea lui Măruță, unde a fost provocată să răspundă la întrebări incomode. Regula rubricii „Sosuri picante” spune că invitatul primește pe foaie o întrebare scrisă, răspunde cu unul sau mai multe nume și apoi are opțiunea de a face publică întrebarea sau de a o rupe fără să o citească. A doua variantă atrage pedeapsa de a mânca bulete de cașcaval condimentate cu sosuri foarte picante. 

La una dintre întrebări, Crina Abrudan a pomenit numele lui Denise Rifai, moderatoarea de la Kanal D. Întrebată de Măruță dacă citește întrebarea, invitata a ales să mănânce picant, lăsând publicul în suspans. 

Crina Abrudan: „Măi, am rupt întrebarea aia”

Luni dimineață, în studioul GSP Live, Crina Abrudan a fost întrebată cum suna întrebarea pe care nu a vrut să o audă rostită în direct. 

- Costin Ștucan: Te întreb direct. Denise Rifai, ce?!
- Crina Abrudan: Măi, am rupt bilețelul cu întrebarea. Nu mai contează ce.

- Întrebarea era nasoală?
- Nu era nasoală întrebarea. Erau și întrebări nasoale, dar eu nu pot să dau nume. A fost o întrebare legată de soții de fotbaliști. Care e cea mai bârfitoare soție de fotbalist. Nu era dură, dar eu nu cunosc personal o grămadă de soții de fotbalist. Eu cu Gabi nu prea suntem în anturaje din lumea fotbalului. 

- Deci… Denise Rifai, ce?
- Nu mai știu cum era întrebarea, dar nu era ceva urât.

- Pot să-mi imaginez eu întrebarea și tu spui dacă sunt pe aproape? 
- Rece, cald. Da.

- Cred că întrebarea era la ce emisiune nu te-ai duce niciodată.
- (râde) Aproape.

Denise Rifai lucrează la Kanal D unde moderează emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”. Potrivit site-ului televiziunii, producția are “un conținut editorial îndrăzneț, beneficiind de charisma unei prezentatoare unice, Denise Rifai, și răspunde exigențelor unui public eterogen, curios să afle cât mai multe aspecte din viața profesională și personală a invitaților”. 

Măruță pune foarte puțin sos picant pentru că lumea nu prea putea să mănânce atât de iute. Dar eu nu am o problemă, sunt obișnuită să mănânc picant. Gabi (n.r. - soțul ei, Gabi Popescu) a jucat în Coreea și mâncarea acolo e foarte picantă
- Crina Abrudan, concurentă la Survivor

Citește și: 

Băiatul lui Cătălin Zmărăndescu, criticat dur după ce a jignit-o pe soția unui component al Generației de Aur: „Te-ai făcut de râs”

Care e cel mai greu sport din lume? Dănuț Lupu: „Dacă joci 10 minute, mori!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  10 Aprilie 2023, 13:21

...foarte nasol artico ...v ati batut joc de limba romana ...mari formatori de opinie ...va credeti destepti si sunteti de bubuiti ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează