GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  MEDIA

EXCLUSIV » GSP vă spune cînd se joacă Derby de România! E programat într-un week-end de senzație

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 noiembrie 2015 16:10

Informaţiile publicate de GSP.ro pe 15 octombrie au fost confirmate azi. Oficialii Ligii, împreună cu deţinătoarele de drepturi, au stabilit ca partida cea mai importantă din Liga 1, Dinamo - Steaua, să se joace pe 22 noiembrie!

Programul Ligii 1 a fost dat peste cap de meciul amical al echipei naţionale cu Italia, pe 17 noiembrie, iar Liga a decis să mute etapele din campionatul intern.

După mai multe runde de discuții cu deținătoarele de drepturi tv, șefii Ligii au decis ca toată etapa respectivă să se mute după partida "tricolorilor" din Peninsulă. Astfel, meciul din etapa a 18-a dintre Dinamo și Steaua se va disputa pe 22 noiembrie de la ora 20:30, în direct pe TVR 1, Digi, Dolce, Look TV și liveTEXT pe GSP.ro.

dueluri interesante și "afară"

Mai mult, week-end-ul respectiv va fi unul de senzație pentru iubitorii fotbalului de la noi. Sîmbătă, pe 21 noiembrie, de la ora 19:15, El Clasico, Real Madrid - Barcelona, se va juca în direct pe Digi şi Dolce. Alte meciuri interesante, în aceeași zi, vor fi Juventus - AC Milan și Manchester City - Liverpool.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (16)
983732924972315
Soos Vilmos  •  04 Noiembrie 2015, 16:44

De cind un meci intre ocupantele locurilor 4 si 6 se numeste derby ? In cel mai bun caz este o confruntare cu caracter local - adica bucurestean- fara implicatii in fruntea clasamentului.

grandetorito
grandetorito  •  04 Noiembrie 2015, 16:43

Meciul asta nici nu ar trebui promovat.. este un meci oarecare.. intre locul 5 si locu 6, intre doua echipe penibile.

grandetorito
grandetorito  •  04 Noiembrie 2015, 18:33
Postat de sakamoto pe 04 Noiembrie 2015, 18:29

Am vazut jucind Viitorul lui Hagi cu Dinamo. Cam 3 clase diferentza, intre invingatoare si invinsa. Fcsb-Dinamo, derby de Romania? Hai sa fim seriosi! Astra-Viitorul, derby poate fi, dar altul nu exista, decit in mintea nostalgicilor!

Derby de Romania e numai unul.. Steaua-Dinamo. Si daca vor fi pe locuri de retrogradare... tot Derby de Romania se va numi. Ca nu trebuie promovat atat de mult, ca in acest moment este o rusine... este alta poveste!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează