Articol de GSP - Publicat marti, 20 septembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 20 septembrie 2011 11:35

Guess Who lansează astăzi mult aşteptatul său album “Tot mai sus”. Acesta se poate găsi la toate chioşcurile de ziare din ţară împreună cu Gazeta Sporturilor, la preţul de 11.99 lei (ziarĂCD).

Cele 14 melodii ale albumului conţin şi multe colaborări cu Spike, Grasu XXL, DOC, Dax, Mitza, deMoga şi Horia Brenciu. După doi ani de lucrat intens la acest album Guess Who a declarat că e în sfîrşit mulţumit de piese şi că abia aşteaptă reacţia fanilor săi.

- Este noul album " Tot mai sus" cel mai bun album pregatit pînă acum de tine?
- Este cel mai bun de pînă acum. Cu toate acestea, diferenţa între ele este de evoluţie. Materialul de acum este un upgrade la tot ceea ce a fost pînă acum.

- Cît a costat clipul melodiei "Tot mai sus"?
- O sumă imensă, în jur de 12 mii de euro.. iar la întreg albumul s-a lucrat în jur de 2 ani.

- Melodia "Tot mai sus" are peste 4,5 milioane de accesari pe youtube in doar 3 luni si este numarul 1 cam in toate topurile muzicale, te asteptai la un asemenea succes?
- Sincer? Da! Este o melodie excelentă care din clipa în care am auzit-o prima dată am fost sigur că va fi un real succes. În plus, colaborarea cu Moga s-a dovedit a fi de bun augur.

- Cînd te-ai apucat de muzică, ai fi crezut să ajungi la acest nivel?
- Da. Mi-am dorit atît de mult încît mi-am spus că trebuie să fac ceva. Am lucrat mult, am pierdut zeci de ore în studio şi iată că acum pot să cred cu adevărat că prin muncă poţi să-ţi îndeplineşti orice vis.

- Muzica românească este prezentă în vîrfurile topurilor muzicale din toată lumea, ai planuri de viitor care să includă şi publicul străin?
- Mi-aş dori enorm să nu fiu doar turist în lumea asta şi să chletui bani. Aş vrea să fie şi invers, orice este posibil, mă gîndesc tot mai serios în această privinţă.

- Care crezi că este melodia cu care crezi că te asociază publicul din România? Mai exact melodia care reprezintă Guess Who tot mai bine...
- Cred că Manfiest, acum cu Tot mai sus. Fiecare om are piesa lui preferată, e bine că reuşesc să-i împac pe toţi. Am un public cu adevărat foarte special.

- Care sînt melodiile pe care ti le cer fanii cel mai dus prin concerte?
- Manifest, Tot mai sus, cam tot playlist-ul meu din concerte. Oricum, public le cîntă alături de mine cuvînt cu cuvînt, sînt absolut fascinat de ei.

- Care dintre melodiile tale se potrivesc cel mai bine pentru fotbalul românesc?
- Hmmm... faţă de ce a fost fotbalul românesc şi ce este acum... cred că cel mai bine s-ar potrivi: Şi diamantele se sparg.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”